Poslední šance objednat hry, aby do Vánoc přišly
Novinka Poslední šance objednat hry, aby do Vánoc přišly

Poslední šance objednat hry, aby do Vánoc přišly

Redakce

Redakce

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Do 23. prosince můžete nakupovat v síti prodejen Xzone.

Reklama

Sháníte na poslední chvíli dárek nebo si chcete něco koupit za peníze, které jste dostaly od babičky? Tak to máte poslední šanci objednat v internetovém obchodě Xzone.cz, aby vám balíček do Vánoc přišel. Do 23. prosince pak můžete využít síť prodejen Xzone v Praze, Brně a Ostravě.

A co lze koupit? Za nás doporučujeme God of War na PlayStation 4 s českými titulky za 699 Kč. Severské dobrodružství Krata a jeho syna se stalo hrou roku 2018. Spoustu hodin strávíte ve světě pavoučího muže. V kůži Spider-Mana na PS4 (také s českými titulky) můžete zachraňovat Manhattan za 999 Kč. K hitu letošního podzimu - westernové akci Red Dead Redemption 2 od Rockstar Games - dáváme k PS4 a Xbox One verzím steelbook zdarma. Assassin's Creed: Origins na PS4 a Xbox One koupíte za 999 Kč a Battlefield V na PC za stejnou cenu, případně PS4 a Xbox One verze za 1299.

Poslední šance objednat hry, aby do Vánoc přišly

Velkým hitem jsou puzzle Zaklínače za 499 Kč. A pokud konzoli ještě nemáte nebo chcete někomu udělat opravdu velkou radost, tak kombo PS4 Slim 1 TB s Uncharted 4, The Last of Us a Ratchet and Clank je za 7290 Kč. Raději byste výkonnější konzoli? Tak to je pro vás určený PS4 Pro s 1TB harddiskem za 8990 Kč.

Dále doporučujeme Nintendo Switch za 7777 Kč nebo kreativní Nintendo Labo za 1299 Kč.

Pokud si vyberete Red Dead Redemption 2, Hitman 2, Shadow of the Tomb Raider, Just Cause 4, Fallout 76, Darksiders 3, SoulCalibur 6, Dark Souls: Remastered, Football Manager 2019, Monster Hunter: World nebo jinou hru distribuovanou společností Cenega Czech, tak od Xzone.cz máte tričko zdarma.

Určitě se podívejte rovněž na vánoční trhy Xzone, kde jsou ve slevě další herní pecky, včetně Detroit: Become Human, Spyro Reignited Trilogy, Middle-Earth: Shadow of War, Grand Theft Auto V, Horizon: Zero Dawn, Uncharted: The Lost Legacy, NHL 19, Nioh, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2 a další.

Chcete další tipy? Mrkněte na naše víkendové speciály Vytuň si herní doupě:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama