Poslíček v Death Stranding nemá jednoduchou práci
Death Stranding Novinka Poslíček v Death Stranding nemá jednoduchou práci

Poslíček v Death Stranding nemá jednoduchou práci

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4

Ukázka prostředí a hlavního hrdiny Sama, který bude při cestování odpočívat.

Reklama

Pošťáci a kurýři by mohli vyprávět. Být poslíčkem není jednoduchou prací. Své o tom ví i hlavní hrdina Sam Bridges z Death Stranding, který bude spojovat izolovaná města tím, že doručuje různé zásilky. Při cestě bojuje s nemrtvými i bandity, stejně tak s prostředím.

Hideo Kojima v posledních dnech na svém twitterovém účtu zveřejnil nové obrázky. Ty ukazují Sama při cestování, respektive při odpočinku. Zdá se, že budeme muset často odpočívat. Ovlivňovat nás bude i počasí, například v zasněženém prostředí bude těžší pohyb.

Při hraní Death Stranding nesmíte zapomínat, že pokud někoho zabijete, vrátí se v mnohem nebezpečnější formě. Proto bude lepší se protivníkům vyhnout, případně je pouze omráčit. Zajímavě také zní informace, že když zemřeme my, dostaneme se do jiného světa a budeme se muset vrátit zpět mezi živé.

Death Stranding je nová akční adventura od Hidea Kojimy, která vyjde 8. listopadu letošního roku na PlayStation 4. Sony již potvrdila českou lokalizaci ve formě titulků. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s dárkem: originální deštník.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama