Postal 4 obdržel datum vydání
Postal Novinka Postal 4 obdržel datum vydání

Postal 4 obdržel datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC

Hra brzy opustí early access a vyjde v plné verzi.

Reklama

Historie série Postal sahá až do druhé poloviny 90. let, kdy vyšel vůbec první díl. Za tu dobu se okolo značky dokázala vytvořit relativně početná fanouškovská základna, která na tuto bizarní akční záležitost nedá dodnes dopustit. Její příznivci v poslední době své naděje upínali především k rozpracovanému čtvrtému dílu, který vyšel v říjnu roku 2019 v programu předběžného přístupu na Steamu.

Aktuální hodnocení 86 % právě na Steamu dokládá, že si hra minimálně u fanoušků série nevede špatně.

Pokud jste až dosud například čekali na obsahově nabitější a lépe optimalizovanou verzi, tak by vás mohlo potěšit čerstvě odhalené datum vydání plné verze. Vývojáři z arizonského studia Running With Scissors oznámili, že Postal 4 s podtitulem No Regerts opustí early access na Steamu již 20. dubna.

Postal 4 obdržel datum vydání

Kromě Steamu bude hra za 40 dolarů/900 korun dostupná také na GOGu a v obchodě Greenman Gaming. Vývojáři ale jedním dechem dodávají, že vydáním plné verze s vývojem rozhodně nekončí.

V budoucnu se mají hráči dočkat například nových zbraní, vedlejších úkolů, grafických vylepšení nebo kooperativního multiplayeru.

Závěrem je dobré si připomenout, že Postal 4: No Regerts není jedinou aktuálně vyvíjenou hrou v rámci série. Souběžně se čtvrtým dílem vzniká ve studiu Hyperstrange spin-off nazvaný Postal: Brain Damaged, který by měl vyjít v průběhu května.

Fandové série se tedy v následujících měsících mají na co těšit.

Digitální verzi hry Postal 4 i některých starších dílů si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama