Tvůrci Postal 3 nabádají hráče k pirátění jejich díla
Novinka Tvůrci Postal 3 nabádají hráče k pirátění jejich díla

Tvůrci Postal 3 nabádají hráče k pirátění jejich díla

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Windows PC

Oslavují tak stažení hry ze Steamu.

Reklama

Postal 3 patří mezi hry, které bylo v den jejich vydání možné bez větších diskuzí označit za nedodělané. Její první vypuštění na Steamu bylo provázeno natolik vážnými problémy, že byla nakonec v roce 2012 stažen z prodeje. Tím však cesta třetího dílu kontroverzní značky neskončila. Právě naopak, jednalo se o pouhý začátek

Na konci roku 2021 se opět vrátila na Steam, kde byla vydávána ruskou společností Akella, jež spolupracovala s tvůrci série Postal vývojářským studiem Running With Scissors na jejím vytvoření. Objevil se však problém s DRM, který byl natolik zásadní, že Postal 3 byl po zakoupení prakticky nehratelný. A právě tento fakt vedl k tomu, že došlo k opětovnému stažení tohoto díla z nabídky klienta společnosti Valve.

Samotní tvůrci reagují na to, zda by byli ochotni hru kvůli komunitě předělat takto: "Ne, jsme v pohodě. Hry jsou drahé a my bychom raději ten hrozný okamžik v čase neopakovali." Stažení svého díla z prodeje dokonce oslavují. A aby toho nebylo málo, vydali prohlášení, v jehož rámci prakticky nabádají komunitu k tomu, aby si Postal 3 stáhla bez placení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama