Souhrn recenzí hry Postal 4: No Regerts
Postal 4: No Regerts Novinka Souhrn recenzí hry Postal 4: No Regerts

Souhrn recenzí hry Postal 4: No Regerts

Martin Pritula

Martin Pritula

19

Jaké známky si nový díl série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již zítra vychází po dlouhém předběžném přístupu plná verze hry Postal 4: No Regerts.

Aktualizace označená jako 1.0 přinese hlasy Ricka Huntera z Postalu 1 a 2 a Coreyho Cruise z Postalu 3 jakožto možnosti volby hlasu v Postalu 4. Kromě toho bude aktualizace 1.0 obsahovat vrhací hák, více vedlejšího obsahu, vylepšení cutscén a mnoho dalšího.

Na to, jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Postal 4: No Regerts

Hardcore Gamer

Postal 4: No Regerts je návratem do formy kultovní klasiky Postal 2. Bohužel, i když zůstává věrný tomu, díky čemu byl mezi fanoušky úspěšný, nezvyšuje laťku v žádné oblasti. Na to, že je série známá tím, že tlačí na pilu, působí Postal 4, jako by hrál až příliš na jistotu. Herní mechanismy jsou kostrbaté, zatímco pokusy o vyhrocený humor selhávají. Potenciál tu je, ale autoři jej bohužel nikdy neposunou na úroveň, která by byla alespoň přijatelná. Nakonec jsme tedy dostali hru, která je sice příjemná, ale v konečném důsledku nevýrazná.

60 %

JeuxActu

Postal 4 naprosto kolabuje ve všech ohledech, zejména kvůli otřesnému humoru a dosti žalostnému technickému stavu.

45 %

IGN Italia

Trapné je slovo, které ani zdaleka nevystihuje, co si o Postalu 4 myslím. Syrový styl hry přímo nabádá k tuně vydařených vtípků, ale v tomto případě s ničím takovým rozhodně nepočítejte.

45 %

COGconnected

Pokud jde o humor, satiru a předstírané násilí, mám nekonečně vysokou toleranci. Umění a zábava by měly mít vždy možnost svobodně tlačit na pilu a posouvat hranice přijatelného. Mnohem méně trpělivosti mám s líným, nedbalým a unylým humorem, který se jen tváří jako ostrý, a už vůbec nemám trpělivost s vývojáři, kteří plýtvají mým časem s hrami, které sotva drží pohromadě. U Postalu 3 to Running With Scissors svedlo na Rusy. U Postalu 4 už nemají na koho vinu svalovat, leda na sebe.

40 %

Eurogamer Italy

Pomineme-li politicky korektní posouzení, tak hra sice nabízí bláznivé aktivity, ale kvůli chybám, které hru rozbíjejí, nezajímavým misím, velmi špatnému provedení, dlouhým načítacím časům a špatné optimalizaci je herní zážitek velmi neuspokojivý a frustrující.

40 %

IGN

Postal 4: No Regerts je odporně dětinský a jeho hraní je až bolestivé, tedy alespoň za předpokladu, že se do hry kvůli neustálým pádům vůbec dostanete.

20 %

GameSpot

Postal 4: No Regerts postrádá humor a cokoli, co by se blížilo zábavě nebo poutavým mechanikám. Jediné, co hra má, jsou neustálé technické problémy, které jen umocňují absurdně dlouhý seznam závažných nedostatků hry. Running With Scissors by tuto recenzi mohlo považovat za čestný odznak, vzhledem k tomu, že to, že je hra špatná, je zřejmě součástí vtipu, ale ani na vteřinu si nemyslete, že se Postal 4 byť jen dotkne kategorie "Tak špatná, až je dobrá". Na této hře není nic, co by se dalo napravit. Je to skutečně příšerný zážitek, kterému byste se měli za každou cenu vyhnout.

10 %

Hru si můžete zakoupit ve službě Steam.

Souhrn recenzí hry Postal 4: No Regerts
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama