Potvrzen nový quest a gwintové karty do Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Potvrzen nový quest a gwintové karty do Zaklínače 3

Potvrzen nový quest a gwintové karty do Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

114

Bezplatné dodatečné balíčky pro tento týden jsou už nyní k dispozici pro PC a Xbox One.

Reklama

Aktualizace (Martin "Cvrnda" Cvrček): Databáze Steamu měla minulý týden pravdu. Tento týden vychází DLC, které přináší nový quest Bláznovo zlato (Fool’s Gold) a sadu neutrálních gwintových karet Hrdinové z balad (Ballad Heroes).

Obě DLC jsou už nyní k dispozici pro PC prostřednictvím GOG.com/Galaxy a pro Xbox One. Steam a PlayStation 4 se dočkají později.

Pokud jde o to, jak obsah DLC najít nebo použít, v případě gwintové sady jde pouze o reskin výchozích neutrálních karet. Po stažení tedy stačí v nastavení v hlavním menu hry sadu aktivovat stejným způsobem, jakým se aktivoval alternativní vzhled Yennefer z předminulého týdne.

Quest Bláznovo zlato startuje ve vesnici Svoroň (anglicky Lurtch) ve Velenu. Pokud ji nemůžete najít, pomůže vám tahle mapa.

Původní zpráva

(Čtvrtek 4.6.2015 13:05) Po pohřešovaných hornících se hráči Zaklínače 3 budou moci vydat na další novou misi. Databáze Steamu předčasně odhalila dvě nová DLC, která čekají na své představení. Lze ale předpokládat, že je CD Projekt RED vydá zdarma příští týden.

Každý týden se máme dočkat nových DLC. V tomto týdnu vyšlo DLC s novou zbrojí ve stylu císařství Nilfgaard a sada elitních kuší. Příští týden by to mělo být “Fool’s Gold” a “‘Ballad Heroes’ Neutral Gwent Card Set”.

Fool’s Gold, tedy bláznovo zlato, naznačuje dodatečnou misi, jako v případě již zmíněných pohřešovaných horníků.

Obrázky z nejnovějšího DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama