Potvrzen Online Pass u Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Potvrzen Online Pass u Battlefield 3

Potvrzen Online Pass u Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

51

Bez Online Passu se rozlučte s multiplayerem.

Reklama

Aktualizace: Tak nějak jsme to tušili, ale až nyní můžeme bez obav říci, že Battlefield 3 pro zpřístupnění multiplayerové části hry využije Online Pass, který bude součástí každé originální kopie hry. Pokud si hru koupíte z druhé ruky (od kamaráda nebo z bazaru) a Online Pass byl již aktivován, tak si speciální klíč budete muset za několik dolarů koupit, v opačném případě se rozlučte s multiplayerem.

Původní zpráva

Herní designer Alan Kertz na svém Twitteru reagoval na dotaz fanouška třetího Battlefieldu. Ten se ho ptal, jak to bude se systémem Online Pass. Kertz mu odpověděl, že Online Pass ve hře opravdu bude a pokud si koupíte hru z bazaru, budete si muset za Online Pass zaplatit z důvodů, že prodeje z druhé ruky nepřináší vydavateli žádné peníze a provoz serverů není zadarmo.

Prozatím není jasné, jak přesně bude Online Pass fungovat. Z odpovědi Kertze lze předpokládat, že pokud si hru koupíte z bazaru a nebudete mít Online Pass, nedostanete se do multiplayeru. V Bad Company 2 byl takzvaný VIP pass, který zpřístupnil všechny mapy.

Závěrem pro vás máme nový trailer, který se zaměřil na bojovou techniku:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama