Potvrzeno, v NFS: Shift 2 bude brněnský okruh
Need for Speed Novinka Potvrzeno, v NFS: Shift 2 bude brněnský okruh

Potvrzeno, v NFS: Shift 2 bude brněnský okruh

Michal Burian

Michal Burian

10

Exkluzivně jsme pro vás zjistili, jak to bude s Masarykovým okruhem v Need for Speed Shift: Unleashed 2.

Reklama

O víkendu na internet unikl seznam automobilů a tratí, které by se měly objevit v nadcházejících závodech Need for Speed Shift: Unleashed 2. Využil jsem svých kontaktů z doby, kdy jsem ještě vedl fanouškovskou stránku NfsGame.net, a poptal jsem se, zda brněnských okruh ve hře opravdu bude.

Nejmenovaný, avšak velmi důvěryhodný zdroj, mi prozradil, že brněnský okruh (Masarykův okruh) v NFS Shift 2: Unleashed opravdu bude a co je nejdůležitější, Slightly Mad Studios nepoužijí dřívější verze, které se objevily v jejich starších hrách, jako je série GTR, ale úplně novou, která byla vytvořena v minulém roce.

Již od prvního Shiftu víme, že se na této sérii u Slightly Mad Studios podílí také několik českých vývojářů, takže je dost možné, že právě oni prosadili a vytvořili brněnský okruh do druhého dílu.

Závěrem jsem byl ujištěn, že brněnský okruh bude ve hře ztvárněn velmi důvěryhodně. Tak uvidíme. Need for Speed Shift: Unleashed 2 vychází v Evropě již 25. března letošního roku pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama