Pozdrženo vydání Motorstorm: Apocalypse
Novinka Pozdrženo vydání Motorstorm: Apocalypse

Pozdrženo vydání Motorstorm: Apocalypse

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Vedení Sony odložilo vydání nového Motorstormu v Británii. Zasáhne to i Českou republiku? + <strong>vyjádření české pobočky Sony</strong>

Reklama

Aktualizace

Situaci pro náš trh uvedl na pravou míru Ivan Bradáč ze Sony Czech. "Jsme šokováni a zároveň smutní z toho, jakým způsobem zasáhlo zemětřesení a tsunami Japonsko. Myšlenkami jsme se všemi postiženými včetně našich kolegů z rodiny Sony, kteří v Japonsku žijí a pracují."

"Jsme si velmi dobře vědomi paralely mezi těmito událostmi a tématem hry Motorstorm a děláme vše možné, abychom byli za dané situace co nejcitlivější. Přestože hra samotná již v distribuci je, omezíme její další dodávky."

"Dále odstraníme marketingové materiály v nejvyšší možné míře a kde je to možné odsuneme i uvedení titulu na pozdější dobu. Díky distribučnímu modelu v případě České a Slovenské republiky neni možné uvedení hry již posunout, tak jak tomu je např. ve Velké Británii, a hra vyjde v původním termínu, t.j. dnes, 16. 3. 2011."

Původní zpráva

Mluvčí britské pobočky Sony Computer Entertainment sajtě VG247 potvrdil, že se firma rozhodla po vzoru Japonska odložit vydání hry na území Velké Británie.

Hlavním důvodem je zasazení Motorstormu, jenž se tentokráte odehrává nejen v zemětřesením poničených lokacích.

"Ačkoliv jsme již minulý týden hru rozeslali obchodníkům, máme možnost v Británii vydání pozdržet. Celou situaci budeme i nadále bedlivě sledovat."

Motorstorm: Apocalypse se měl na trhu objevit 18. března a v současné době tak zůstává otázkou, zda-li toto rozhodnutí ovlivní prodeje i v kontinentální Evropě. Minimálně v naší zemi je ale pravděpodobné, že hra půjde normálně do prodeje v původním termínu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama