Poznamenejte si do kalendáře konferenci EA na Gamescomu
Novinka Poznamenejte si do kalendáře konferenci EA na Gamescomu

Poznamenejte si do kalendáře konferenci EA na Gamescomu

Michal Burian

Michal Burian

16

V úterý 20. srpna ve čtyři hodiny odpoledne našeho času začne tisková konference EA na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Co můžeme očekávat?

Reklama

Minulý rok na Gamescomu oznámila společnost Electronic Arts mj. Army of Two: The Devil's Cartel a Battlefield 3 Premium Edition a potvrdila demoverze pro Dead Space 3 a FIFA 13, stejně tak jsme se dozvěděli o Mac verzi budovatelské strategie SimCity.

Letos to ale bude malinko jiné. V úterý 20. srpna v 16:00 našeho času bychom se měli dozvědět nové informace o chystaných hrách, včetně Battlefield 4, FIFA 14, NHL 14, NFS: Rivals, Dragon Age: Inquisition nebo Mirror's Edge 2. Stejně tak se očekává oznámení nových her pro next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Právě o budoucí generaci by měla být celý Gamescom. Sony má konferenci naplánovanou na 20. srpna v 19:00 našeho času, zatímco firmy Microsoft a Nintendo ještě přesný čas neoznámily. Každopádně chybět bude tiskovka Ubisoft, a to i přesto, že ji měl v roce 2010, 2011 i 2012. Nemusíte se ale bát, během výstavy o Watch Dogs, Assassin's Creed 4: Black Flag a dalších titulech jistě uslyšíme.

Účast na Gamescomu již potvrdily i společnosti Bethesda, Deep Silver, Konami a Warner Bros. Capcom výstavu v Německu vynechá a vše odhalí na Tokyo Game Show - 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama