Pracuje se na pokračování Titanfallu
Titanfall Novinka Pracuje se na pokračování Titanfallu

Pracuje se na pokračování Titanfallu

Jan Kalný

Jan Kalný

9

Zatím nevíme název, prostě jen víme, že se na něm dělá a že s největší pravděpodobností nevyjde pouze pro PC a Xbox.

Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že Season Pass pro Titanfall je zdarma na PC a Xboxu. Této možnosti určitě využilo spoustu hráčů a zatímco se všichni vraždí, zakladatel Respawnu potvrdil, že se pracuje na pokračování hry. Nejde ale o zase tak velké překvapení. První díl byl koneckonců velmi kvalitní a svým způsobem originální počin, kterému jsme udělili 8/10 (recenze zde). Přesto je ale důležité zmínit, že hra vyšla teprve před rokem.

„Tak předpokládám, že si můžu hrát na stydlivku a dělat, že o ničem nevim, nebo... Jo. Pracujeme na pokračování,” prozradil zakladatel studia pro IGN. „Zatím nemáme oficiální jméno, ale pracujeme na tom. Kromě toho jsme vytvořili i druhý tým, který se bude zaměřovat na menší věci. Jdeme na to pomalu a bude to multiplaformní hra.”

Vince Zampella zároveň nechtěl prozradit, zda bude hra obsahovat klasický a rozšířený singleplayer, přesto se trochu podvolil.

„Neudělal bych to jinak. Řekli jsme jak to udělat a byl to jeden z našich cílů,” prozradil, zatímco mluvil o původní hře. „Myslím, že to prostě zabraňuje určité skupině hráčů tu hru hrát. Jakožto autoři chceme, aby se ke hře dostalo co nejvíce lidí. Dali jsme tam nějakou kampaň a trochu jsme to zamíchali. Možná jsme to mohlo udělat lépe, ale prostě to nebylo takové, protože to hráči moc nevnímali díky té akci všude kolem.”

„Je to těžké, protože jsou lidi, kteří to nechtějí nebo je to nezajímá a když jim o tom budeme pořád říkat, začne to být dotěrné. A chvíli potrvá, než člověk přijde na to, jak to správně udělat. My na to ještě nepřišli.”

To je zhruba tak vše co zatím můžeme o pokračování Titanfallu říct, protože toho prostě více nevíme. Žádný název, žádné datum, víme jen, že už se nebude omezovat jen na PC a konzole Microsoftu, tudíž může vyjít i na PS4 (o multiplatformních plánech už ale víme delší dobu). Prostě se na tom pracuje a někdy bude. Do té doby nezbývá nic jiného, než si užívat DLC zdarma a čekat, jak radí sami vývojáři na Twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama