Prázdninové slevy na ty největší hity od Sony
Novinka Prázdninové slevy na ty největší hity od Sony

Prázdninové slevy na ty největší hity od Sony

Redakce

Redakce

Uncharted 4, Bloodborne i s rozšířením, horor Until Dawn, legendární dvojice Ratchet and Clank, inFamous: Second Son nebo DriveClub.

Reklama

Do konce července pro vás v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk máme na výběr slevy na největší hity od Sony pro konzoli PlayStation 4. Obohaťte svou sbírku her a zážitky o strhující a emociální Uncharted 4: A Thief's End za 1199 Kč/36,99€ nebo prožijte všechny tři předchozí díly dobrodruha Nathana Drakea s kolekcí Uncharted za 1199 Kč/36,99€.

Raději byste něco těžšího? Tak to pro vás bude GOTY edice hardcore RPG titulu Bloodborne i s rozšířením The Old Hunter obsahující nové zbraně, zbroje, novou lokaci, nové bosse a pekelnou obtížnost. Cena? Také pouhých 1199 Kč/36,99€. Samotné Bloodborne pro vás máme za 749 Kč/24,99€.

Za cenu 749 Kč/24,99€ si můžete vybrat také survival thriller The Last of Us: Remastered, akci The Order: 1886 nebo legendární dvojici Ratchet and Clank v novém kabátku. Za 499 Kč/17,99€ máme střílečku Killzone: Shadow Fall a skvělé závody DriveClub.

Podívejte se na Xzone.cz nebo GameExpres.sk a vyberte si hru pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama