Předčasně uveřejněno datum vydání Rainbow Six Extraction
Novinka Předčasně uveřejněno datum vydání Rainbow Six Extraction

Předčasně uveřejněno datum vydání Rainbow Six Extraction

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft aktualizoval starší příspěvek na blogu.

Reklama

Rainbow Six Extraction je kooperační akce vycházející z eventu pro taktickou střílečku Rainbow Six Siege, v níž budete součástí speciálního týmu operátorů, který bude bojovat proti mimozemské hrozbě, jež by mohla zničit svět.

Titul měl původně vyjít už letos v září, avšak následně se Ubisoft rozhodl k odkladu až na leden příštího roku. Nicméně v té době nebyl prozrazen žádný přesný den.

Avšak společnost zdá se nedávno updatovala starší blogový post z června, který nyní hlásí, že hra na pulty obchodů dorazí 20. ledna.

Když se aktuálně podíváme na jiné oficiální kanály hry, tak o tomto dnu prozatím nikde není zmínka, pročež si na oficiální potvrzení musíme počkat.

Každopádně stále platí, že hra dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a hratelná bude i skrze službu Google Stadia.

Příjemnou zprávou taktéž je, že na všech platformách nebude chybět cross-play a cross-save. A pokud vlastníte Rainbow Six Siege, tak se vám všech 18 operátorů z Extraction odemkne i v Siege, přičemž pro obě hry získáte kosmetický balíček United Front.

Konzolové verze můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama