Předobjednejte si NFS: Shift 2, dostanete tři vozy
Need for Speed Novinka Předobjednejte si NFS: Shift 2, dostanete tři vozy

Předobjednejte si NFS: Shift 2, dostanete tři vozy

Michal Burian

Michal Burian

5

Společnost Electronic Arts před pár minutami oznámila bonusový obsah pro předobjednávky Need for Speed Shift 2: Unleashed + nová galerie.

Reklama

Hráči, kteří si předobjednají Shift 2 získají po zapnutí hry okamžitý přístup ke třem exkluzivním vozům. Jmenovitě jde o Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV a Lamborghini Murciélago LP640.

Tisková zpráva dále zmiňuje, že samotné Need for Speed Shift 2: Unleashed nabídne kampaň se čtyřiceti závodními událostmi, které budou tlačit dovednosti hráče na samotný limit v různých soutěžích, včetně okruhových závodů, auto vs. auto a mj. sprint (závod z bodu A do bodu B).

Hlavním tahounem nového dílu bude hlavně inovativní kamera na helmě řidiče (akční first-person pohled), noční závody, autentická degradace tratí a aut, grafické zpracování a systém Autolog, jenž se poprvé představil letos v NFS: Hot Pursuit.

Shift 2: Unleashed vyjde na jaře 2011 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Níže si můžete prohlédnout novou galerii s bonusovými automobily:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama