Předobjednejte si Professional edici Hitman: Absolution
Novinka Předobjednejte si Professional edici Hitman: Absolution

Předobjednejte si Professional edici Hitman: Absolution

Michal Burian

Michal Burian

7

PC verze za sympatických 1178 Kč a PlayStation 3 verze za 1578 Kč.

Reklama

Profesionální edice zahrnuje mimořádně kvalitní knihu ilustrací s pevnými deskami, k níž napsal předmluvu vedoucí projektu Tore Blystad, a exkluzivní video z pozadí tvorby hry, přičemž vše přichází zabaleno v uzavíratelné krabici, která vypadá stejně šik jako Agent 47 ve svém obleku. Díky tomu představuje edice dokonalý způsob, jak si vychutnat žijící a dýchající svět hry Hitman: Absolution.

V Hitman: Absolution Profesionální edici nechybí ani pokročilý přístup k arzenálu zbraní Agentury, které už od počátku nabídnou jedinečnému vrahovi smrtící výhodu nad nepřáteli. Pistole Agency Jagd P22G bude vyhovovat všem neslyšným zabijákům, zatímco samopal Agency HX UMP a poloautomatická brokovnice Agency SPS 12 dodají Agentovi 47 sílu, jež mu umožní postavit se svým protivníkům tváří v tvář.

Professional edici Hitman: Absolution předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 1178 Kč a pro PlayStation 3 za 1578 Kč.

Hitman se vrací, aby vás znovu vtáhl do svého smrtonosného světa, v němž klíčem k dokonalosti je schopnost zůstat anonymní, vychytralost a naprostá nemilosrdnost. Lukrativní kontrakty, které se týkají bohatých a mocných a odehrávají se v prostředí vyšší společnosti, dělají ze zabíjení pro peníze velmi výnosný obchod. Ale když se na scéně objeví soupeřící agentura, znamená to válku, kterou může přežít jen ten nejlepší.

Agent 47 je nyní více atletický a více toho vydrží. Nedělá mu problém šplhání ani další akrobatické pohyby a la Assassin’s Creed

Do hry byl integrován systém krytí, který v sobě zahrnuje i živé štíty.

Přidána schopnost schovávat se v tmavých místech.

Hra je stále uzpůsobena tak, abyste mohli za celou dobu zabít pouze své cíle.

Hra má lehký noirový nádech.

Hudba je nyní dynamická a přizpůsobuje se situaci.

Hráči budou moci mnohem více využít prostředí pro zpacifikování svých nepřátel – lustry, elektrická vedení, chabě postavené stavby aj.

Herní engine Glacier 2 byl podstatně vylepšen, stále ale zahrnuje schopnost bez problémů zobrazit desítky, ne-li stovky postav najednou.

Detailní grafika, nový systém světel a stínů, přechody mezi interiéry a exteriéry bez nahrávacích obrazovek

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama