Předposlední bezplatné DLC pro Zaklínače 3 nabídne nové zakončovací animace
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Předposlední bezplatné DLC pro Zaklínače 3 nabídne nové zakončovací animace

Předposlední bezplatné DLC pro Zaklínače 3 nabídne nové zakončovací animace

Martin Cvrček

Martin Cvrček

40

S novým DLC by boj v Zaklínači 3 mohl být zajímavější podívaná, ale přesto nejde o nic, z čeho by měl být člověk na větvi. Tuhle pachuť drobného zklamání snad napraví poslední přídavek.

Reklama

CD Projekt RED s menším zpožděním oznámil náplň bezplatného DLC Zaklínače 3 pro tento týden. V pořadí již patnáctý, tedy předposlední přídavek přidá do hry nové zakončovací animace (finisher animations). Ty Geralt často používá při boji, konkrétně při likvidaci posledního nepřítele, který zůstane na scéně živý. Ne na dlouho samozřejmě.

Tentokrát se raději nebudeme pouštět do obvyklých odhadů o přesném vydání. DLC vždy vycházela ve středu dopoledne, ale se zatím posledním přídavkem, který přidal alternativní vzhled Ciri, se CD Projekt RED dost opozdil a vydal ho až o víkendu spolu s patchem 1.07. Je tedy možné, že vývojáři prostě nestíhají, tudíž by i toto DLC nemuselo vyjít v obvyklém středečním termínu.

Ačkoliv se dá očekávat, že s novými animacemi bude boj v Zaklínači 3 o něco živější a zajímavější na pohled, nelze se ubránit tomu, že tohle není zrovna věc, kterou by člověk čekal od termínu „bezplatné DLC“. Nové animace mohl klidně přidat nějaký patch.

Nezapomínejme ale na to, že CD Projekt RED od začátku plánoval 16 DLC, takže nás příští týden čeká ještě jeden, poslední přídavek. Ten by už měl být o něco zajímavější, tvůrci na Twitteru uvádí, že vlnu bezplatných DLC chtějí zakončit něčím velkým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama