Představen herní mód Drop Zone ve Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Představen herní mód Drop Zone ve Star Wars: Battlefront

Představen herní mód Drop Zone ve Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

V tomto případě půjde o režim na principu King of the Hill, v němž hraje hlavní roli zabírání modulů.

Reklama

V souvislosti s oznámením chystané bety Star Wars: Battlefront došlo i k oznámení dalšího herního módu, jenž nese název Drop Zone. Až nyní ale máme k dispozici podrobnosti.

Drop Zone je mód pro 16 hráčů (tedy pro dva týmy o osmi hráčích) a funguje na principu King of the Hill. Hlavním cílem je zabírání modulů, které postupně dopadají na mapu. Podmínkou pro vítězství vašeho týmu je buď zabrání pěti modulů, nebo držení většího počtu modulů, než má nepřítel, po vypršení desetiminutového časového limitu kola.

Pokud modul stále mění držitele a žádný tým ho nedokáže udržet po dostatečně dlouhou dobu, z oblohy spadne další, který tuhle nerozhodnou situaci rozetne. Týmy pak budou muset zabrat rovnou dva moduly.

S ohledem na podporovaný počet hráčů a účel je vám nejspíš jasné, že Drop Zone je dalším příslušníkem menších, uzavřenějších režimů zaměřených na akci a nutnost rychlého uvažování a neustálého pohybu. Dřepění na jednom místě, ideálně poblíž modulu, se koneckonců díky možnostem výbušnin a bombardování příliš nevyplácí.

Vždy ale musíte zvážit, jestli se vyplatí u již zabraného modulu čekat. Modul se totiž po zabrání začne otevírat a následně nabídne bonus v podobě Power Pickupů (na adekvátní český překlad jsem zatím nenarazil). V ten moment už ale jinde na mapě padá další modul, který je třeba zabrat, takže musíte uvážit, jestli se vyplatí riskovat sebrání Power Pickupu nebo jestli bude lepší se rovnou vrhnout na zabrání dalšího modulu.

Mapy pro Drop Zone se každopádně budou rozprostírat na Tatooinu, Sullustu, Hothu i Endoru. K dispozici je i nový screenshot z hraní módu na Sullustu, který navíc ukazuje, že v případě povstalců je možné zvolit i pohlaví.

Na úplný závěr tu mám ještě maličkost spojenou s filmovou sedmou epizodou s podtitulem Síla se probouzí. Jde o upozornění, že do premiéry filmu zbývá už jen 100 dní. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama