Představen létající dron v Killzone: Shadow Fall
Killzone: Shadow Fall Novinka Představen létající dron v Killzone: Shadow Fall

Představen létající dron v Killzone: Shadow Fall

Michal Burian

Michal Burian

8

OWL je létající dron, kterému budete zadávat různé úkoly, aby vám pomohl v bitvě.

Reklama

Studio Guerrilla Games představilo speciálního létajícího drona jménem OWL, který vám bude v akci Killzone: Shadow Fall pomáhat. Podle slov vývojářů poskytuje nové taktické možnosti v terénu.

Dron bude na vašem obleku a jakmile mu dáte rozkaz, začne ho plnit. Pomocí Touch-Padu na DualShocku 4 budete moci dronu určit čtyři různé režimy - útok, zipline (dron vystřelí lano), omráčení a štít, který vám na určitý čas poskytne ochranu.

Při poškození nebo splnění úkolů se automaticky vrátí a zůstane připnut na vašem obleku, dokud mu nedáte další rozkaz. Dobrou zprávou je, že se bude regenerovat jeho zdraví.

Při režimu útok dron zaútočí na nepřátelské jednotky v dosahu, popřípadě na jednoho vybraného nepřítele. Pomocí lana se budete moci rychle přesunout z bodu A do bodu B. Stun mód bude velmi podobný klasickému útoku s tím rozdílem, že dron využije ještě svou energii, jež na určitý čas vypne v okolí všechnu elektroniku a omráčí nepřítele. Shield režim vytvoří energetický štít, který vás bude chránit.

Killzone: Shadow Fall vyjde koncem letošního roku na PlayStation 4, konkrétně zároveň s uvedením next-gen konzole od Sony na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama