Představen multiplayer v Next Car Game
Wreckfest Novinka Představen multiplayer v Next Car Game

Představen multiplayer v Next Car Game

ElementGamer

ElementGamer

6

Nová závodní (respektive ničící) hra od studia Bugbear představuje multiplayer a finální název.

Reklama

Čekalo se dlouho, ale nakonec jsme se dočkali. Byl představen finální název projektu Next Car Game. Nadějná závodní hra – duchovní nástupce FlatOut, se jmenuje nově Wreckfest. Inspirace podle vývojářů pochází z NASCAR, či Formule 1. Když se tam dvě auta srazí, říká se tomu wreckfest. A jelikož je o tomhle celé Next Car Game, není lepšího názvu.

Další zásadní novinkou je multiplayer až o 18 závodnících, kde hráči změří síly v módech jako Demolition Derby, Racing, Deathmatch a Team Deathmatch. V každém módu ovšem půjdou vozidla kompletně zničit. V osmnácti lidech to bude opravdové šrotování a proto multiplayer vypadá na pořádnou ,,jízdu”.

Aby studio mohlo povolit ve hře až 24 hráčů najednou, musí se ještě udělat některé změny v netcode, což nějaký čas potrvá. Naštěstí na nás při vydání čekají i další věci, jako třeba nový okruh Speedway, evropské závodní auto a drobnosti, jako zlepšení viditelnosti a podpora vyhledávání Steam přátel.

Za sebe jsem rád, že na hře se stále usilovně pracuje a je vidět nějaký pokrok od minula. Momentálně je dostupný Steam Early Access za 23,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama