Představen plán dodatečných DLC pro Hot Wheels Unleashed
Platforma Článek Představen plán dodatečných DLC pro Hot Wheels Unleashed

Představen plán dodatečných DLC pro Hot Wheels Unleashed

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na hromadu obsahu.

Reklama

Matadoři ze studia Milestone aktuálně pracují na tom, aby nás na konci záři mohli zabavit arkádovými závody Hot Wheels Unleashed, které nás snad úspěšně přesunou zpátky do našeho dětství.

Autoři posléze slibují, že při vydání na nás bude čekat mnoho obsahu, jako je více než 60 ikonických autíček, různé zajímavé dráhy i editor tratí.

Nicméně nepřijdeme ani o dodatečný obsah po vydání, který byl aktuálně nastíněn.

Ten bude rozdělen do několika typů, kdy prvním z nich jsou samostatná DLC (placená i zdarma), která budou každý měsíc přinášet další vozidla či nové věci pro editor tratí.

Druhým typem obsahu pak budou speciální expanze, což jsou tematické balíčky, které přinesou nová prostředí, vozidla, kosmetické doplňky či moduly pro editor.

Kompletně bezplatnou variantou formy nového obsahu pak budou časově limitované závodnické sezóny, které před vás postaví nové výzvy.

Dodatečný obsah následně bude využívat různých známých značek, jako je Barbie, Street Fighter, DC, Želvy Ninja, Scooby-Doo, Aston Martin, McLaren či BMW.

Představen plán dodatečných DLC pro Hot Wheels Unleashed

Každopádně aby vám nic z toho neuteklo, budete si moci postupně pořídit tři Hot Wheels Passy (zdejší forma season passu).

Hot Wheels Unleashed předobjednáte v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama