Představen přídavek The Sims 3: Horské lázně
Novinka Představen přídavek The Sims 3: Horské lázně

Představen přídavek The Sims 3: Horské lázně

Michal Burian

Michal Burian

4

Získejte věčné mládí v The Sims: 3 Horské lázně. Exkluzivní svět bude k dispozici 25. srpna pro The Sims 3 na PC a Mac <strong>+ první informace, obrázky a rozhovor s asistentkou producenta</strong>.

Reklama

Zbrusu nové lokace, předměty, Simíci a špetka magie. The Sims 3: Horské lázně (anglicky Hidden Springs) zve všechny hráče, aby odhalili záhady nejnovějšího světa, který bude exkluzivně ke stažení za Simpointy v Obchodě The Sims.

Ve zcela novém světě, který můžete obývat, stráví vaši Simíci spoustu času zkoumáním úžasných břehů jezer, relaxací v luxusních lázních nebo horských boudách, skrýváním v lesích a odhalováním prastarých záhad Muzea magie a nadpřirozena - to vše, aniž byste museli opustit Horské lázně. Chcete-li se seznámit s novými Simíky, vezměte je do Redwood Heights Luxury Lodge a poznejte elitu místní společnosti. Chcete-li Simíkům dopřát odpočinek, pošlete je do Crystal Solarium Rejuvenating Waters, kde o ně bude náležitě postaráno. Jakmile dostatečně načerpají síly v léčivých koupelích, nechte je zažít úplně jiný rozměr zábavy ve Fairyfolk Park. Nebo je vezměte do Silver Zephyr Health Spa, aby se jim dostalo světově uznávaných technik v oboru zdraví a krásy. Doplňkem k těmto novým vzrušujícím lokacím a aktivitám je i tajemství, které se ukrývá kdesi v kouzelných Horských lázních. Odhalte záhadu, která stojí za omlazujícími prameny!

Do nového světa vyrazíte se Simíky již 25. srpna 2011.

Rozhovor s asistentkou producenta Azurou Bowie

Řekni nám své jméno, pozici a co děláš v The Sims Studio.

AB: Jmenuji se Azure Bowie-Hankins a jsem asistentkou producenta pro Obchod The Sims.

Co jsou Horské lázně? Je to kolekce, nebo dodatek?

AB: Horské lázně jsou zbrusu nový svět ke stažení, jež bude k dispozici pouze v Obchodě The Sims. Získáte úplně nový svět, který můžete prozkoumat s novými rodinami, navštívit nové lokace a součástí je i několik překvapení a samozřejmě i předmětů.

Pověz nám, co všechno svět nabízí. Dostaneme nová místa, kde budou Simíci moci bydlet a která budou moci prozkoumávat?

AB: Horské lázně je luxusní letovisko, které se nachází poblíž jezera a je obklopené malebnými horami. Městečko je známé pro své lázně a kolují zde pověsti o mýtickém místě v lesích, kde mohou Simíci narazit na trochu magie! Neřeknu vám přesně kde, ale někde ve městě mohou vaši Simíci objevit Fontánu Mládí! Fontána Mládí je zbrusu nový předmět, kterým můžete nejen vyzdobit váš domov, ale Simíci mohou u fontány vyřknout přání. Avšak měli by si dávat pozor, co si přejí, protože by se to mohlo splnit!

Prozraď nám své oblíbené místo Horských lázní, které ráda zkoumáš.

AB: Jedním z mých oblíbených míst je tajná zahrada, ukrytá hluboko v lesích. Je to perfektní místo k hledání vzácných semínek a kamenů. Také je jako stvořené pro piknik! Mí Simíci ovšem tráví čas i v Crystal Solarium Pool a Redwood Heights Luxury Lodge. Obě tato místa jsou ideální k tomu, abyste se seznámili s novými Simíky a pokecali s elitou společnosti.

Budou zde Simíci, s nimiž budeme moci navázat vztahy a případně vstoupit do svazku manželského? Pokud ano, s kým?

AB: V Horských lázních se nachází spousty nových rodin, se kterými se můžete seznámit. Já osobně zbožňuji rodinu Vanderburgových. Je to slavná královská rodina, která žije v Horských lázních už nějaký ten pátek. Otec je docela v pohodě, ale matka je posedlá tím, aby se její děti konečně oženily. Už je tím dohání k šílenství, a to natolik , že Princezna utekla žít do lesů a věnuje se svému snu - psaní románů. Také mě baví hrát si s rodinou Shueových. Babička Shue je původní obyvatelkou Horských lázní a nikdy neměla vlastní děti, takže adoptovala některá místní děcka, která potřebovala domov. Všichni žijí v malé chatě v lesích, a přestože toho moc nemají, tak jsou velmi šťastní, protože mají jeden druhého. :-)

Proč se nový svět jmenuje Horské lázně?

AB: Když jsme vymýšleli název pro Horské lázně, nechali jsme se inspirovat krásami světa samotného. Toto letovisko je magické místečko schované v úpatí nádherných hor a obklopené čirými prameny. Horské lázně jsou proto perfektním názvem!

Kdy bude nový svět v prodeji?

AB: Horské lázně budou exkluzivně k dispozici v Obchodě The Sims a to 25. srpna 2011. Jsme nadšeni z toho, že tento svět konečně vydáme a nemůžeme se dočkat, co na něj hráči budou říkat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama