Představena Deluxe edice Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Představena Deluxe edice Battlefieldu 4

Představena Deluxe edice Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

90

Obsáhne speciální obal, exkluzivní sběratelský steelbook i první multiplayerové DLC. Dostane ji každý, kdo si předobjedná Battlefield 4.

Reklama

Společnost Electronic Arts nás v rámci blížící se výstavy E3 seznámila s předobjednávkovými bonusy, které českým a slovenským fanouškům nabídne Battlefield 4.

Každý kdo si předobjedná Battlefield 4 na PC, Playstation3 či Xbox 360 automaticky získá Battlefield 4 Deluxe edici za cenu standardní edice. "Deluxe Edice svým obsahem představuje doposud nejhodnotnější předobjednávkový bonus, jaký jsme kdy nabídli," dočteme se v oznámení od EA Czech.

Co všechno předobjednávající fanoušci získají?

Hru Battlefield 4 ve speciálním obalu s vyprofilovaným cover artem (dvakrát šiřší než standardní DVD obal).

Exkluzivní sběratelský steelbook.

Kupón ke stažení rozšiřujícího balíčku pro multiplayer s názvem Battlefield 4 China Rising zdarma (datum vydání tohoto balíčku se čtyřmi rozsáhlými mapami bude upřesněno).

Další exkluzivní in-game předmět, který bude přestaven příští týden na E3.

Battlefield 4 předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz na PC za 1078 Kč a na konzole PS3 a X360 za 1478 Kč. Navíc získáte u nás kromě Deluxe edice taktéž plakát velikosti A2 s motivem hry.

Battlefield 4 vyjde 29. října letošního roku ve verzích pro PC, PS3 a Xbox 360. V plánu jsou také verze pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama