Představena limitovaná edice PlayStationu 4 s motivem Star Wars
Star Wars: Battlefront Novinka Představena limitovaná edice PlayStationu 4 s motivem Star Wars

Představena limitovaná edice PlayStationu 4 s motivem Star Wars

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Také jsme se dočkali dvojice obrázků souvisejících s bezplatným DLC Battle of Jakku pro Star Wars: Battlefront.

Reklama

Na akci D23 tvůrci z DICE prezentovali pár novinek souvisejících s očekávaným Star Wars: Battlefront.

Nejzajímavější z nich je odhalení bundlu PlayStationu 4. Ten zahrne především konzoli s 500 GB harddiskem a ovladač s příslušným motivem Dartha Vadera a samozřejmě kopii Deluxe edice Star Wars: Battlefront (pravděpodobně jen digitálně).

Příjemným bonusem je voucher pro stažení čtyř klasických Star Wars titulů - Jedi Starfighter, Bounty Hunter, Racer Revenge a Super Star Wars. Všechny tyto hry mají být graficky vylepšené a chybět nebude ani podpora trofejí.

Přirozeně jde o limitovanou edici, ačkoliv zatím neznáme podrobnosti o dostupnosti pro náš trh nebo o ceně.

Sony však chystá i další bundle spojený se Star Wars, který by už měl být o něco přístupnější. Zahrne totiž standardní PS4 bez jakéhokoliv potisku, ovladač černé barvy (Jet Black), kopii Battlefrontu a čtyři zmíněné staré Star Wars tituly.

Už dříve jsme se navíc dočkali odhalení druhého limitovaného bundlu, který ponese motivy Stormtroopera.

Druhou, spíše druhořadou novinkou jsou obrázky z tvorby bezplatného DLC Battle of Jakku. To vyjde už 8. prosince, přičemž ti, kteří si Battlefront předobjednají, se k němu dostanou o týden dřív. Referencí pro vývojáře při tvorbě map obsažených v Battle of Jakku bylo přitom Abhu Dabi.

Z dřívějška už víme, že DLC se bude odehrávat v období epizody VI s podtitulem Návrat Jediho a bude svým způsobem fungovat jako prequel sedmé epizody Síla se probouzí (The Force Awakens). Planeta Jakku má totiž ve filmu hrát důležitou roli.

Pokud se objeví kvalitnější verze obrázků, nahradíme jimi následující tweet. Ten berte spíše jako provizorní řešení, protože zatím nemáme nic lepšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama