Představení lokalizované verze Grand Kingdom
Novinka Představení lokalizované verze Grand Kingdom

Představení lokalizované verze Grand Kingdom

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Čtyři velké národy svedou válku o nadvládu v angličtině.

Reklama

Grand Kingdom je dalším z řady velmi slibně vypadajících RPG z východní produkce, které se letos dostane také na západ. Datum vydání je naplánováno pro PlayStation 4 a PS Vitu na 17. června v Evropě. Mrzet nás může pouze to, že se dočkáme pouze digitální verze, kdežto Severní Amerika se mohou těšit na 21. června, kdy hra doputuje i do tamních obchodů.

O anglickou lokalizaci se opět postará NIS America a vy se dnes můžete podívat na nový trailer a první sadu anglických screenshotů z tohoto taktického RPG od Spike Chunsoftu, za jehož vznikem stojí režisér Grand Knights Histori Tomohiko Deguchi a studio MonoChro.

Od 24. února si navíc v internetovém obchodě NIS America můžete předobjednat několik různých edic hry Grand Kingdom. Od základní, přes limitovanou (zde najdete navíc 128 stránkový artbook, vázaný ve zlacené kůži, soundtrack, plakát s průvodem postav a obtisky, vše ve sběratelské krabičce), až po Grand edici (zde je vše z limitované, plus navíc plakát s Liliou, mapa, 6 odznaků a 6 miniplakátů). PS4 verze je k mání i v launch edici s 32 stránkovým artbookem, sběratelskou krabičkou a soundtrackem s 5 skladbami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama