Call of Duty: Warzone Článek Představení první sezóny v CoD: Vanguard a nové tropické mapy ve Warzone

Představení první sezóny v CoD: Vanguard a nové tropické mapy ve Warzone

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráče čeká i pár herních změn.

Reklama

O mapě Caldera, která se má objevit ve Warzone a nahradit tak současný Verdansk (jenž je ve hře od vydání), se už ví nějakou chvíli. Tvůrci ale nedávno konečně celou Calderu odhalili a přišli s detailnějšími informacemi. Na event lákají humorně laděným trailerem, který paroduje reklamy cestovních a přepravních společností.

Samozřejmostí je integrace s nejnovějším dílem série. Warzone tedy kromě nové tropické mapy v Pacifiku rozšíří zbraně a předměty, které se objevují i ve Vanguard. Mapa Caldera bude rozdělená na 15 lokací, na které se budou moct hráči vydat. Skutečnou velikost mapy sice hráči zjistí až při prvním seskoku, ale předpokládá se, že by měla být podobně rozsáhlá jako její předchůdce Verdansk.

Představení první sezóny v CoD: Vanguard a nové tropické mapy ve Warzone

Kromě nové a mapy a předmětů se změní i některé herní mechaniky. Například pokud hráči vyhrají zápas v Gulagu a znovu se objeví ve hře, budou mít stále k dispozici zbraně, které používali v Gulagu. Dříve měli k dispozici pouze pistoli. Co se však změn nedočká je nemožnost plavání.

Přístup k nové mapě dostanou majitelé Call of Duty: Vanguard už 8. prosince, zbytek hráčů si bude muset počkat o jeden den více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama