Představení Tiger Woods PGA Tour 12
Novinka Představení Tiger Woods PGA Tour 12

Představení Tiger Woods PGA Tour 12

Michal Burian

Michal Burian

Společnost Electronic Arts nezanevřela na slavného golfistu a na letošní duben chystá další díl, který přinese několik změn + galerie a trailer.

Reklama

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters nabídne hráčům vůbec poprvé možnost vstoupit na posvátné místo Augusta National a projít si celý Masters Tournament, v němž se setkáte s největšími golfovými legendy. S Tigerem Woodsem se můžete vydat do minulosti a projít si jeho čtyři vítězství tohoto prestižního turnaje nebo se prostřednictvím nového kariérního módu stát úplným nováčkem a postupně se dostat až na samotný vrchol golfu – nechybí ani možnost přenést si své uložené pozice z předešlého ročníku.

Masters Tournament si fanoušci Tiger Woods PGA Tour přáli již neuvěřitelných deset let. Jsme rádi, že jim ho můžeme nyní dopřát, dodal k oznámení Peter Moore, prezident EA Sports.

Samotný Augusta National park má být vymodelován s největší přesností, včetně jamek a stromů. Nově budete mít k dispozici svého osobního nosiče, který vám nebude nosit pouze hole, ale také s vámi bude konzultovat různé strategie a radit vám jak vyhrát. Propracovanější bude i televizní vysílání a uslyšíte dva nové komentátory – Jim Nantz a David Feherty.

Potěší také možnost si zápas během hraní uložit a vrátit se k němu později. Samotná čísla hovoří o tom, že Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters obsáhne šestnáct skutečných golfových hřišť, nebude chybět Augusta National Golf Club, Royal Melbourne Golf Club (Austrálie), Atlanta Athletic Club, TPC San Antonio, St Andrews Links aPebble Beach, a přes dvacet profesionální golfistů, včetně Zacha Johnsona (2007 Masters Champion) a Bubba Watsona (2010 Ryder Cup – tým USA).

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters vyjde v Severní Americe 29. března aktuálního kalendářního roku a 1. dubna v Evropě pro PlayStation 3 s podporou pohybového ovládání Move, Xbox 360 a Nintendo Wii.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama