Představení tříd MMO Swords of Legends Online
Novinka Představení tříd MMO Swords of Legends Online

Představení tříd MMO Swords of Legends Online

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC

Na výběr je temný Reaper, Summoner, ale také duchovní Monk a další.

Reklama

O chystaném akční masivně multiplayerové online RPG Swords of Legends Online jsme vás prozatím informovali pouze prostřednictvím kratších zpráv a gameplay videí ve víkendovém přehledu novinek, ale vzhledem k narůstajícímu množství informací, jsme si pro vás níže připravili menší přehled dosud známých herních tříd. Nejprve se ale podívejte na poslední gameplay trailer.

MMORPG Swords of Legends Online nabídne dlouhé věky trvající střet mezi silami světla a tmy. Pouze ti, které si vybral legendární meč, ukrytý hluboko v srdcích vyvolených, mohou odemknout síly nezbytné k porážce zla, smrti a zkázy, která zemi hrozí.

Hra si za svůj vzor vzala nespočet populárních čínských legend, které inspirovaly třeba i oceňované televizní seriály, několik filmů, románů a celou řadu her, včetně vydaného MMORPG Gujian Qitan Online, které bylo v Číně spuštěno v červenci roku 2019.

Swords of Legends Online nabízí také příběhově velmi bohatou ságu s legendárním příběhem, hodiny nadabovaných cutscén, poutavé vyprávění a nezapomenutelné postavy, vše zasazené do starověkého čínského prostředí. Expanzivní svět působí velmi živě díky podrobným texturám a postavám, přímo vytaženým ze stránek čínských legend a folklóru. Od historicky přesných kostýmů až po flóru a faunu, se snaží být Swords of Legends Online jedinečný a příjemný na pohled.

Naštěstí má ale Swords of Legends Online rozsáhlý a poutavý endgame obsah, umožňující hráčům vytvářet si další vlastní osudy prostřednictvím dalších úkolů, dungeonů pro více hráčů, raidů až pro 20 hráčů a velkého množství herních režimů pro boj mezi hráči. Gameforge navíc slíbili hru zásobit častými aktualizacemi s novým obsahem. Teď se ale již pojďme seznámit se známými herními třídami.

Reaper

První představenou třídou z MMORPG Swords of Legends Online byla třída Reaper.

Jde o učedníky starověkého klanu Reaperů, kteří dokážou smazat hranice mezi životem a smrtí. Svými mocnými zbraněmi ve tvaru kos se dokážou hnát přes bojiště jako hurikány temnoty. Díky nahlédnutí za oponu neznáma, mohou Reapeři manipulovat s energií samotného života, probouzet mrtvé spojence s novými silami a léčit smrtelná zranění. Jejich spojení se stíny jim umožňuje vplížit se nepozorovaně až ke svým nepřátelům.

Následné specializace jsou Assassin (Melee DPS) a Occultist (Support).

Reaper - představení

Reaper - gameplay

Berserker

Kočovný hrdina, který si váží svobody a raději zemře, než aby zničil svůj meč.

Berserkerové se samozřejmě nejlépe cítí v zápalu boje. Svými mohutnými meči dokážou vrýt do srdcí svých nepřátel strach a současně chránit své spojence. Berserkerové navíc mohou jako pomocníka povolat loajálního vlka. V závislosti na situaci mohou změnit taktiku a vytvořit při obraně nepřátelských útoků štít nebo naopak uvolnit svou moc a začít ničit.

Následné specializace Berserkerů jsou Slayer (Melee DPS) a Drunken Master (Tank).

Spellsword

Třída mnichů, která používá k potlačení a eliminaci zlých duchů tajemné techniky.

Třída Spellsword v sobě spojuje smrtící šerm a mocnou magii, což z nich dělá velkou hrozbu v jakémkoli směru a rozsahu. Během mrknutí oka mohou rychle měnit používání ostří a vytváření ničivých kouzel. Spellswordové jsou vycvičeni pro jeden jediný účel a to způsobovat svým nepřátelům zranění, ať už jsou kdekoli.

Následné specializace jsou Sword Artist a Bladestorm.

Bard

Kultivovaní a elegantní mniši, využívající hluboce zakořeněné přírodní sily.

Bardi hluboce vnímají hudbu a ví, jak kombinovat magické noty svých nástrojů a odemykat díky tomu mocná kouzla přírodních sil. Pomocí této magie dokážou zasáhnout své nepřátele na dálku nebo mohou svým spojencům poskytnout podporu a pomoc silnými léčivými melodiemi. Díky jejich všestrannosti jsou Bardi vítaným přírůstkem do skupiny. Ať už totiž jde o jakoukoli situaci, najde v ní uplatnění

Následné specializace jsou Dissonance (Ranged DPS) a Harmony (Support).

Summoner

Svatý kněz s nezlomnou silou tvořit a vírou.

Summoneři žijí v souladu s přírodou. Jejich hluboká znalost přírody z nich dělá mocné spojence. Dokáží totiž přivolat sprity/pomocníky, aby je podpořili při sesílání starodávných kouzel. Jejich nebeské uzdravující modlitby jsou často tím jediným rozdílem mezi životem a smrtí. Summoneři se však neomezují pouze na léčitelské povinnosti, ale jsou v boji schopní způsobit vážné škody a to pokud to vyžaduje situace. Mohou sesílat kouzla, díky kterým dokážou ovládat přírodní živly a divoké tvory.

Následné specializace jsou Nuwa's Blessing (Support) a Nature's Wrath (Ranged DPS).

Spuštěny již byly předobjednávky několika edicí. Standardní bude v prodeji za 899 Kč a obsahuje základní hru a několik předobjednávkových bonusů v podobě přístupu do uzavřeného beta testu, předčasnému přístupu k vytvoření své postavy, zabezpečení vašeho jména a pak 1x masku Lucky Cat, 1x Founder Title a 1x Founder Flag.

Deluxe edice bude za 1 349 Kč a nabízí základní hru, Golden kostým (+ vlasy) a další předobjednávkové bonusy jako je přístup do uzavřeného beta testu, předčasný přístup k vytvoření své postavy a zabezpečení vašeho jména a pak 1x masku Lucky Cat, 1x Founder Title a 1x Founder Flag a ještě jeden klíč k betě.

Sběratelská edice bude za 2 249 Kč a obsahuje vše co najdete v Deluxe edici plus Fancy Housing Bundle, Fiery Wings (Flying Mount), Assassin kostým, Golden kostým (+ vlasy), Golden skin pro zbraně a čtyři další klíče do bety.

K vydání MMORPG Swords of Legends Online od studií Wangyuan Shengtang a Aurogon má dojít pod hlavičkou společnost Gameforge letos v létě pouze pro PC a to prostřednictvím Gameforge klienta, Steamu a Epic Games Store v Severní Americe, Latinské Americe a Evropě. Hra nabídne anglický dabing a anglické, francouzské a německé titulky.

Zdroj: Gameforge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama