Představeno EA Sports UFC 3
EA Sports UFC 3 Novinka Představeno EA Sports UFC 3

Představeno EA Sports UFC 3

Michal Burian

Michal Burian

10

Tváří hry je šampión v lehké váze Conor McGregor z Irska.

Reklama

Sportovní divize společnosti Electronic Arts představila nové UFC. EA Sports UFC 3 vyjde 2. února příštího roku ve verzích pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Tváří UFC 3 se stal šampión v lehké váze Conor McGregor z Irska, který bude zdobit obal hry ve všech koutech světa. Vývojáři lákají na technologii Real Player Motion, která se má postarat o reálné pohyby v tomto smíšeném bojovém umění. Celkově má být připraveno více než 5000 nových animací od základních pohybů, přes údery, bloky až po různé kombinace.

Představena byla nová G.O.A.T. kariéra, ve které budete muset mimo Octagon propagovat nadcházející zápasy a získávat na svou stranu fanoušky. Těšit se můžete rovněž na novou sadu módů pro více hráčů. Mezi ně patří rychlé zápasy v podobě Stand & Bang, Submission Showdown nebo možnost si zápas přizpůsobit podle svého, včetně neomezené výdrže.

Součástí EA Sports UFC 3 bude rovněž nový turnajový módů, kde hráči budou muset vyhrát proti co největšímu počtu soupeřů v eliminačních kolech ve stylu bracketu. Pozor si musíte dávat na svá zranění a únavu.

EA Sports UFC 3 vyjde 2. února pro PlayStation 4 a Xbox One. Pokud si předobjednáte Champions edici, budete moci hrát o tři dny dříve, tedy od 30. ledna 2018. Zároveň získáte různé in-game bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama