Představeno NBA Live 18 s vlastním basketbalistou
NBA Live 18 Novinka Představeno NBA Live 18 s vlastním basketbalistou

Představeno NBA Live 18 s vlastním basketbalistou

Michal Burian

Michal Burian

1

V srpnu vyjde demoverze.

Reklama

Nejen FIFA 18 a Madden NFL 18, ale také nové NBA Live. Ročník s číslovkou 18 dorazí během tohoto září na PS4 a Xbox One a nejdůležitější věcí je podle vývojářů nový mód ve stylu RPG žánru. Jmenuje se The One a budete v něm hrát za svou vlastní postavu. Tu si budete moci různě přizpůsobit, aby vám seděla nejen po vzhledové stránce, ale také té hratelností. Při úpravě tak budete mít k dispozici předem určený počet bodů, které investujete do zformování svého basketbalisty.

Vedle standardních režimu se vrací i street ball mód. Se svými přáteli se budete moci vydat do ulic a spolupracovat v zápasech pět proti pěti. Zahrajete si například ve čtvrti Venice v Los Angeles nebo v Rucket Parku, což je basketbalové hřiště ve čtvrti Harlem, v New Yorku.

Abyste věděli, co od NBA Live 18 čekat, tak v srpnu vyjde demo. V něm bude k vyzkoušení novinka The One v singleplayeru i kooperaci. Důležité je, že pokrok se přenese do plné verze. Tak si můžete dát pořádně záležet na vytvoření svého basketbalisty, nebude to zbytečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama