Představeny dva nové módy do Titanfall
Titanfall Novinka Představeny dva nové módy do Titanfall

Představeny dva nové módy do Titanfall

Michal Burian

Michal Burian

8

Seznamte se s Marked for Death (6v6) a Wingman LTS (2v2).

Reklama

Respawn Entertainment na E3 v Los Angeles představili dva nové módy, které budou obsaženy v připravovaném updatu multiplayerové střílečky Titanfall. Stane se tak ještě v průběhu tohoto měsíce, kdy aktualizace dorazí pro PC a Xbox One verze, brzy poté i pro hráče na Xboxu 360.

Prvním novým módem bude Marked for Death pro 12 hráčů (6v6). V tomto rychlém režimu dojde vždy náhodně k výběru jednoho hráče z každého týmu, který bude označen na mapě, a nepřátelští piloti ho začnou lovit. Jakmile je cíl eliminován, tak dojde k označení dalšího pilota. Každý tým se pochopitelně bude moci rozhodnout, zda se vydá na lov označeného nepřátelského pilota nebo se naopak bude snažit chránit toho svého.

Druhým módem je Wingman LTS, který v bitvě dva proti dvěma spoléhá na týmovou práci a strategii. Podle vývojářů jde o skvělou volbu pro hráče, kteří chtějí ještě větší taktickou verzi Last Titan Standing.

Kromě výše zmíněného obsáhne červnová aktualizace ještě Burn Cards pro Titány a mj. i nové možnosti pro přizpůsobení Titána (vizuální a hlasové).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama