Představeny motokrosové závody MX vs ATV Alive
Novinka Představeny motokrosové závody MX vs ATV Alive

Představeny motokrosové závody MX vs ATV Alive

Michal Burian

Michal Burian

Chystá se další díl populární arkádové závodní off-road série MX vs ATV <strong>+ první informace, galerie a trailer</strong>.

Reklama

Společnost THQ včera v noci oznámila MX vs ATV Alive, další díl arkádové závodní off-road série, která po celém světě zaznamenala prodeje přesahující 10 milionů kusů. Nejnovější díl je naplánován na vydání pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 na květen aktuálního kalendářního roku za maloobchodní cenu 39,99 dolarů, u nás by se tedy hra mohla prodávat za necelých tisíc korun.

Tisková zpráva zmiňuje, že hra bude díky lepšímu fyzikálnímu enginu a nejautentičtějším motokrosovým závodům hlavním tahoune v digitální distribuci, je tedy dost možné, že se MX vs ATV Alive v krabicové verzi vůbec neobjeví.

"Díky inovativnímu technickému pokroku a bezkonkurenčního množství obsahu je MX vs ATV série nejlepší a nejžádanější hrou v motokrosovém žánru," řekl Danny Bilson, ředitel THQ.

"MX vs ATV Alive umožní hráčům fyzické boje v závodě tím, že se budou vzájemně snažit odtranit svého protivníka boucháním loktů nebo řidítky," uvedl Michael Lustenberger a dodal: "V kombinaci s plynulejším ovládáním a rafinovanou deformací terénů budou srážky jezdců intenzivní a realistické, tak jak se na motokrosovou hru sluší a patří."

Samozřejmostí je singleplayerová kampaň, on-line soutěže, kooperativní hraní pro dva hráče a dodatečný obsah. Těšit se dále můžete na lepší světelné efekty a přetrvávající vyjeté koleje v bahně. Co se týče obalu, ten si můžete prohlédnout níže. Hlavní hvězdou se stala superstar MX James Stewar:

Důležité je také zmínit, že za 39,99 dolarů dostane hráč pouze kostru hry a za menší poplatky si bude dokupovat různých obsah v podobě dalších motorek, tratí apod.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama