THQ končí se sérií MX vs ATV
MX vs ATV Untamed Novinka THQ končí se sérií MX vs ATV

THQ končí se sérií MX vs ATV

Michal Burian

Michal Burian

3

Vydavatelský dům THQ po Red Faction ukládá k ledu další neúspěšnou sérii. Tentokrát jde o motokrosové závody MX vs ATV.

Reklama

THQ vše vysvětluje tím, že jde o strategické přeskupení. Kromě filmových a dětských her nemá společnost v současné době v plánu dál pokračovat se sérií MX vs ATV.

Poslední díl série s názvem MX vs ATV Alive, který vyšel v květnu tohoto roku, se moc dobře neprodával, což byl poslední hřebíček do rakve této motokrosové série. THQ se snažilo značku zachránit, když nabídlo lepší fyzikální engine, strkanice pomocí loktů a řídítek nebo plynulejší ovládání, rafinovanou deformaci terénů a přetrvávající vyjeté koleje v bahně. I tak ale hráče MX vs ATV nezaujmulo, alespoň ne tak jak by si vydavatel přál.

THQ mezitím navíc zrušilo tři interní vývojové týmy a propustilo přibližně 200 zaměstnanců. Není tedy divu, že došlo i na tuto sérii.

Firma THQ se tedy zásadně mění, uzavřela studio Kaos, kde se zrodil první díl Homefront. Je tedy dost pravděpodobné, že se vedení zaměří na THQ Montreal, které vede Patrice Désilets (hlavní muž série Assassin's Creed), Volition se Saints Row, Relic a jejich Warhammer a opomenout nemůžeme ani Vigil a sérii Darksiders nebo THQ San Diego a bojovku WWE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama