Představeny závody Burnout Crash
Burnout Novinka Představeny závody Burnout Crash

Představeny závody Burnout Crash

Michal Burian

Michal Burian

11

Nejnovější dílko Criterionu se odhalilo na akci EA Showcase a my žasneme <strong>+ první informace a obrázky</strong>.

Reklama

Již po letmém pohledu je jasné – Burnout Crash nebude to, co jsme od série zvyklí očekávat. Na další díl je po skvělém Burnout Paradise vloženo enormní očekávání a my pouze doufáme, že touto hříčkou studio jen zkrášluje dlouhé chvíle při čekání na pořádné pokračování.

Burnout Crash nabídne izometrickou akční arkádovou jízdu postavenou na Crash módu. Vašim jediným úkolem bude bourat do aut a pokusit se zničit všechny předměty v dohledu buď za pomoci výbušnin anebo nárazníku vozidla. Do cesty se vám postaví objekty, nejrůznější monstra, nebezpečná tornáda a dokonce i tajemné UFO. Za pořádný nepořádek budete získávat finanční odměnu, která vám zpřístupní nové automobily, vybavení apod. A že těch aut v seznamu nebudeme zrovna málo…

"Burnout Crash je šílený mix pinballu a show," říká kreativní ředitel Richard Franke. "K dispozici budou tři herní režimy na 18 různých křižovatkách v šesti různých místech, z nichž každé vyžaduje různé dovednosti a odlišnou strategii, abyste udělali maximální škody. Za dosažené úspěchy se vám odemknou nové automobily."

Hra využije rovněž sociální funkci Autolog, jež bude monitorovat váš postup a dosažené výkony ve hře. Ty bude následně porovnávat s vašimi přáteli na Xbox Live a PlayStation Network.

Pokud vlastníte konzoli Xbox 360 s Kinectem, jistě vás potěší podpora pohybového ovládání. Ta bude v módu pro dva hráče.

Burnout Crash vyjde letos na podzim v digitální podobě na PlayStation Network a Xbox Live Arcade.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama