Představila se pirátská Yakuza, nabídne akční souboj a námořní bitvy
i Zdroj: Sega
Novinka Představila se pirátská Yakuza, nabídne akční souboj a námořní bitvy

Představila se pirátská Yakuza, nabídne akční souboj a námořní bitvy

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se jí na konci února.

Reklama

Sega oznámila spin-off série Like a Dragon s podtitulem Pirate Yakuza in Hawaii. Novinka se odkloní od hratelnosti RPG, případně akčního RPG, a přilne spíš k žánru akčních adventur.

V jediné hlavní roli se objeví fanouškům známý Goró Madžima. Bývalý člen Yakuzy ztroskotá na odlehlém ostrově v Pacifiku a ztratí paměť. Stane se pirátem a své vzpomínky se pokusí oživit. Do toho se přimíchá ještě boj o jistý legendární poklad.

Velký důraz má být kladen na Madžimovu loď, kterou půjde upravovat, vylepšovat, nabírat posádku, a chybět nebudou námořní bitvy. Navštívíme několik lokací včetně titulní Havaje, kterou představilo už Like a Dragon: Infinite Wealth. Vedle toho se ale dočkáme třeba řady pro sérii tradičních miniher a vedlejších aktivit.

„Na první pohled to může vypadat trochu bizarně, ale nebojte se, hra bude obsahovat drama a vzrušující akci, které jsou pro hry ze série Yakuza typické,“ popisuje producent Rjósuke Hori.

„Bojový systém je velmi odlišný. Je rychlý a má v sobě hodně z jedinečnosti Madžimy - o to jsme se snažili,“ dodává s tím, že například vůbec poprvé v celé historii série půjde v souboji skákat.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii vyjde 28. února na PC a starou i novou generaci konzolí Xbox a PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama