Přehlídka čtyř nových map v DLC Getaway pro Battlefield Hardline
Novinka Přehlídka čtyř nových map v DLC Getaway pro Battlefield Hardline

Přehlídka čtyř nových map v DLC Getaway pro Battlefield Hardline

Michal Burian

Michal Burian

1

Mapy jsou zaměřené na dění po úspěšně provedené loupeži. Půjde o zběsilé pronásledování na kalifornském pobřeží, honičky přes americko-mexickou hranici, útěk skrz podzemní kanál a na vagónu.

Reklama

Pacifická dálnice: Tato rozlehlá denní mapa je inspirována ikonickými silnicemi centrální Kalifornie. Na dálnici i kolem ní narazíte na odlehlé vinařství, opuštěný maják a další podezřelá místa. A nesmíme zapomenout ani na speciální techniku pro tuto mapu: exotický vůz. Také hustý les ukrývá nejedno tajemství včetně odumřelých stromů, které lze snadno pokácet a vytvořit tak nové cesty, a v neposlední řadě i možnost způsobit pád balvanů, po němž vám bude zvonit v uších. Ve srovnání s pohřbenými nebohými nepřáteli z toho ale pořád vyjdete dobře. Přírodní terén rozděluje mapu na určité oblasti, zejména pak podzemní říčky a tunely, které vytváří chráněné cesty z jedné strany mapy na druhou.

Železnice smrti: Tato (doslova) jeskynní mapa je situována na kopcovité coloradské pláně s nepřehlédnutelnými stromy s odřezanými vrcholky. Policisté a zločinci se střetnou ve starém hornickém městečku, které protíná stále funkční železniční trať, po níž v pravidelných intervalech projíždí vlak. Vlak rozdrtí vše, co se mu postaví do cesty, ale odvážlivci se mohou svézt na jeho vagónech! (Pozor na kolize, které by mohly znamenat snížení šířky některých tunelů na jednu trať.) Na kaskadéry čeká spousta možností, jak si přes krajinu vytvořit vlastní cesty. Četný vyvýšený terén a množství mikrodestrukcí jsou jako stvořené pro slaňovací kladky a výbušniny všeho druhu.

Hraniční přechod: Některé hranice by neměly být nikdy překračovány. A pak je tu Hraniční přechod: mapa zasazená na americko-mexickou hranici, kterou policisté a zločinci neustále překračují ve snaze vyřídit svého protivníka. Jde o jednu z největších map z rozšíření Battlefield Hardline: Únik a parádní místo pro fanoušky režimů Obsazení a Krádež vozidel. Hoří-li vám za patami, vydejte se do jednoho ze skrytých pašeráckých tunelů, které slouží prohnané pěchotě k utajenému přechodu hranice. S pravidelně rozmístěnými hraničními kontrolními body existuje spousta příležitostí, jak přichystat na nepřítele léčku při jeho snaze o přechod do USA nebo Mexika.

Diverze: Ne všechny úniky se musí nutně odehrávat v autě. Hluboko pod povrchem v nejasně osvětlených kanálech houstonského protipovodňového centra se můžete dát na útěk pouze po svých. Tady nechali městští úředníci vybudovat síť akvaduktů a zaplavovacích dveří z důvodu lepší správy říčního rozvodí. Ale podnikaví zločinci dokážou využít zdejší prostředí ke změně tras, blokování cest nepřátel nebo zamezení vstupu. Ke zničení lávek nebo vyhození nepřátel do vzduchu je možné využít i výbušné plynové potrubí. Ambiciózní zlodějíčci ocení mnoho cest vedoucích do kontrolní místnosti centra včetně té poněkud děsivější skrz větrací průduchy.

Dodatečný balíček Getaway (česky Únik) bude k dispozici pro členy programu Premium od ledna 2016.

Převzalo z oficiální české stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama