Přehlídka her vycházejících v březnu 2017
Speciály Článek Přehlídka her vycházejících v březnu 2017

Přehlídka her vycházejících v březnu 2017

Michal Burian

Michal Burian

12

Nintendo Switch společně s hrami, Horizon: Zero Dawn, Ghost Recon: Wildlands, LEGO Worlds, Nier: Automata, Styx: Shards of Darkness, Mass Effect: Andromeda a další.

Reklama

Březen je tu a s ním se blíží také velmi zajímavé hry, stejně tak vydání očekávané konzole/handheldu Nintendo Switch. Jak se sami můžete přesvědčit, her je skutečně hodně a vybrat by si měl každý. Pojďme se na jednotlivé týdny měsíce podívat.

První týden

Nintendo Switch - 3. března

Největší událostí měsíce je bezesporu vydání nové konzole/handheldu od Nintenda. Switch je herní přístroj, který je zároveň konzolí a handheldem. Od našeho redaktora Ivana si můžete přečíst první dojmy, přičemž již brzy se můžete těšit na podrobný článek, kde se s vámi podělí o svůj názor a zážitky, stejně tak na recenzi jednotlivých titulů. 3. března na Switch vychází:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (také na Wii U) 1, 2, Switch I Am Setsuna Just Dance 2017 Skylanders Imaginators Super Bomberman R Snipperclips Human Resource Machine Little Inferno World of Goo Snipperclips Voez New Frontier Days: Founding Pioneers The Binding of Isaac: Afterbirth+"

Ještě předním, právě dnes spatřilo světlo světa akční dobrodružství s RPG prvky od tvůrců Killzone. Po střílečce se pustili do vývoje hry zasazené do otevřeného světa a dopadlo to velmi dobře (naše recenze). Majitelé PS4 by neměli nad ničím přemýšlet a koupit. Svět čeká na záchranu, zahrajete si za Aloy?

Horizon Zero Dawn (PS4) - 1. března

Druhý týden

Nebezpečná mise v Bolívii od Ubisoftu, japonské akční RPG, kostičky a další. To je ve zkratce druhý březnový týden, kdy vyjde Ghost Recon: Wildlands, který jste si mohli nedávno vyzkoušet ve veřejné betě, Nier: Automata a LEGO Worlds. To ale stále není vše, podívejte:

Ghost Recon: Wildlands (PC, PS4, Xbox One) - 7. březnaAtelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey (PC, PS4, PS Vita) - 7. březnaLEGO Worlds (PC, PS4, Xbox One) - 7. březnaLoot Rascals (PC, PS4) - 7. březnUltimate Marvel vs. Capcom 3 (PC, Xbox One) - 7. březnaNier: Automata (PS4) - 10. březnaMario Sports Superstars (3DS) - 10. března

Třetí týden

Ve třetím týdnu si malinko odpočineme, o slovo se přihlásí zlodějíček Styx ve hře Styx: Shards of Darkness, survival Kona a PS4 a Xbox One verze destruktivních závodů FlatOut 4: Total Insanity, tentokrát od tvůrců WRC-

Styx: Shards of Darkness (PC, PS4, Xbox One) - 14. březnaDanganronpa 1-2 Reload (PS4) - 14. březnaKona (PC, PS4, Xbox One) - 17. březnaFlatOut 4: Total Insanity (PS4, Xbox One) - 17. března (PC o měsíc později)

Čtvrtý týden

Ani ve čtvrtém týdnu nedostanou naše peněženky zasloužený odpočinek. Na pulty obchodů totiž dopluje nové sci-fi dobrodružství od BioWare. Ano, Mass Effect: Andromeda bude konečně mezi námi. Společně s ním ještě nevšední Troll and I nebo This is the Police.

Troll and I (PC, PS4, Xbox One) - 21. březnaThis is the Police (PS4, Xbox One) - 22. březnaMass Effect: Andromeda (PC, PS4, Xbox One) - 23. březnaDreamfall Chapters (PS4, Xbox One) - 24. březnaToukiden 2 (PC, PS4, PS Vita) - 24. března

Pátý týden

Březen zakončí slovenská Diablovka pojmenovaná Vikings: Wolves of Midgard, která nás zavede doprostřed probíhajícího Ragnaroku. Jako vůdce vikingského klanu Ulfunga se pokusíte apokalypsu zastavit. Abyste se vůbec mohli postavit příšerám Ragnaroku, bude zapotřebí pořádně ovládnout boj, a to se spoustou zbraní, na výběr bude třeba meč a štít, sekery, luky, případně kladiva.

Has-Been Heroes (PC, PS4, Xbox One, Switch) - 28. březnaVikings: Wolves of Midgard (PC, PS4, Xbox One) - 28. březnaPaRappa the Rapper Remastered (PS4) - 28. březnaStrafe (PC) - 28. březnaThe Inner World (PS4, Xbox One) - 31. březnaKingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix (PS4) - 31. března

Máte vybráno? Podělte se s námi v komentářích, na které hry se nejvíce těšíte a které si určitě koupíte. Vybírání tentokrát bude velmi těžké.

Všechny uvedené hry koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Koupí podpoříte Zing.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama