Přehlídka her vycházejících v prosinci 2016
Speciály Článek Přehlídka her vycházejících v prosinci 2016

Přehlídka her vycházejících v prosinci 2016

Michal Burian

Michal Burian

8

The Last Guardian, Steep, Dead Rising 4, The Dwarves, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, zomní expanze pro Forzu Horizon 3 a další tituly.

Reklama

Zima se dnes projevila plnou silou, mnoho míst České republiky pokryla sněhová nadílka a cestáři mají plné ruce práce. Ano, stejně jako loni, ani letos moc nestíhají. Proto na silnicích a ulicích dávejte pozor, aby se vám něco nestalo. Nikdo nechce konec roku proležet v posteli. Pojďme ale na něco veselejšího, tím je naše pravidelná přehlídka vycházejících her, tentokrát věnovaná poslednímu měsíci aktuálního kalendářního roku.

Na první pohled se může zdát, že v prosinci toho moc nevychází. Když se ale podíváte na náš přehled, zjistíte, že těch titulů zas tak málo není. Vyberete si?

První týden

První prosincový týden si pro sebe rezervoval Ubisoft. Se sněhovou nadílkou nabídne extrémní sportovní titul Steep, který vás zavede do hor. Tam nazujete lyže nebo snowboard a pustíte se do velkého dobrodružství plného výzev. Pokud vás taková hra neláká, tak by se vám mohli zalíbit trpaslíci v The Dwarves (naše recenze), případně Super Mario Maker pro Nintendo 3DS.

The Dwarves (PC, PS4, Xbox One) - 1. prosinceApollo Justice: Ace Attorney (Android, iOS) - 1. prosinceHearthstone – Mean Streets of Gadgetzan expansion (PC) - 1. prosinceSteep (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 2. prosinceSuper Mario Maker (3DS) - 2. prosinceShin Megami Tensei IV: Apocalypse (3DS) - 2. prosince7th Dragon III Code: VFD (3DS) - 2. prosincePicross 3D Round 2 (3DS) - 2. prosince

Druhý týden

Majitelé konzole PlayStation 4 mají jasno, ve druhém prosincovém týdnu se konečně dočkají tak očekávaného The Last Guardian, které bylo slibováno již před osmi lety na PS3. Bohužel vývoj nešel podle představ a sám tvůrce raději počkal na výkonnější PS4. Tak snad bude dobrodružství malého chlapce a obrovitého tvora stát za to. Ani u konkurenční konzole Xbox One se nebudete nudit, zlákat vás totiž může zombie masakr v podání Dead Rising 4. PC hráče zase kooperativní střílečka Space Hulk: Deathwing a všechny další Shadow Tactics: Blades of the Shogun (recenze).

Dead Rising 4 (Xbox One, Windows 10) - 6. prosinceShadow Tactics: Blades of the Shogun (PC, PS4, Xbox One) - 6. prosinceWerewolves Within (HTC Vive, PSVR, Oculus Rift) - 6. prosinceStar Wars Battlefront – Rogue One: Scarif expansion (PC, PS4, Xbox One) - 6. prosinceStar Wars Battlefront: X-Wing VR Mission (PSVR) - 6. prosinceThe Last Guardian (PlayStation 4) - 7. prosinceSpace Hulk: Deathwing (PC) - 9. prosince

Třetí týden

Třetí týden už nebude tak našlapaný. Zaujme hlavně expanze závodů Forza Horizon 3, která se z prosluněné Austrálie přesouvá do mrazivého prostředí hor. Konzolisté by zase mohli být rádi za PC hit Stardew Valley.

Bastion (Xbox One) - 12. prosinceForza Horizon 3: Blizzard Mountain expansion (Xbox One, Windows 10) - 13. prosinceStardew Valley (PS4, Xbox One) - 14. prosinceSuper Mario Run (iOS) - 15. prosince

Čtvrtý týden

Poslední dny před Štědrým dnem budou v poklidu, vyjde akorát The Walking Dead: A New Frontier a Survival DLC pro PS4 verzi The Division.

The Walking Dead: A New Frontier (PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, iOS, Android) - 20. prosinceThe Division: Survival DLC (PS4) - 20. prosince

Dárky k předobjednávce

Naše obchody Xzone.cz a GameExpres.sk k očekávaným titulům připravují zajímavé dárky. Jinak tomu není ani v prosinci. Pojďme se na ně podívat:

Předobjednejte si Steep na Xzone.cz nebo GameExpres.sk a získejte balíček Moonlight s třemi nočními výzvami, svítícími obleky a světlicemi k wingsuitu.

The Dwarves pro vás máme od 999 Kč/32,99€.

K Super Mario Maker pro vás máme dárek, originální útěrku na displej, předobjednejte za 1049 Kč/39,99€.

Nenechte si ujít dlouho očekávané The Last Guardian, na Xzone.cz a GameExpres.sk pro vás máme i sběratelskou a speciální edici.

Zombie apokalypsa je zpět, k Dead Rising 4 pro vás na Xzone.cz a GameExpres.sk máme originální dárek.

Na Xzone.cz a GameExpres.sk předobjednáte rovněž Space Hulk: Deathwing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama