Přehlídka her vycházejících v srpnu
Speciály Článek Přehlídka her vycházejících v srpnu

Přehlídka her vycházejících v srpnu

Michal Burian

Michal Burian

30

No Man's Sky, F1 2016, Deus Ex: Mankind Divided, Assetto Corsa nebo World of WarCraft: Legion.

Reklama

Léto je v plném proudu, školákům zbývá měsíc prázdnin a herní svět se začíná pomalu probouzet. Po méně zajímavém červenci, kdy vyšly hry Carmageddon: Max Damage, Arma 3 Apex, Ghostbusters nebo Pokémon GO, začal měsíc, kdy bude z čeho vybírat.

Pojďte se společně s námi v přehledném souhrnu na jednotlivé týdny měsíce podívat.

První týden

V prvním týdnu to bude zejména výprava pod mořskou hladinu v nezávislém titulu Abzû pro PC a PlayStation 4. Na hráče má čekat pulsující oceán plný tajemství a života. Pokud byste raději další adventuru od Telltale Games, tak tentokrát si studio na paškál vzalo Batmana.

Abzû (PC, PlayStation 4) - 2. srpna Batman: The Telltale Series (PC, PS3, PS4, X360, Xbox One) - 2. srpnaDon't Starve: Shipwrecked (PlayStation 4) - 2. srpna Mobius Final Fantasy (iOS, Android) - 3. srpnaOvercooked (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 3. srpna

Druhý týden

Druhý týden bude ve znamení ambiciózního vesmírného dobrodružství No Man's Sky, který se bude na PlayStationu 4 hlásit 10. srpna a o dva dny později na počítačích. V tomto titulu se vydáte do vesmíru, navštívíte nespočet procedurálně generovaných planet, kde budete prozkoumávat prostředí, bojovat a obchodovat.

No Man's Sky (PlayStation 4) - 10. srpna No Man's Sky (PC) - 12. srpna

No Man's Sky pro vás máme na Xzone.cz a GameExpres.sk ve standardní i limitované edici.

Třetí týden

Ve třetím týdnu přijedou závody F1 2016 od Codemasters, které hlásí návrat propracované kariéry a objeví se rovněž Safety Cars a spousta dalších novinek. Pokud nejste nadšenci do závodění, tak pro vás bude spíše pokračování plošinovky Grow Home s názvem Grow Up nebo prapodivné Bound.

Bound (PlayStation 4) - 16. srpna Grow Up (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 16. srpna F1 2016 (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 19. srpnaMetroid Prime: Federation Force (3DS) - 19. srpna

Zažijte sezónu F1 podle svého, předobjednejte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Čtvrtý týden

Konečně čtvrtý týden. Ten nemůžeme začít jinak než očekávaným Deus Ex: Mankind Divided, kde se znovu vžijeme do Adama Jensena, který změnil zaměstnání a bude bojovat s teroristy a pátrat po stopách Iluminátů. Navštívíme futuristickou Prahu a Dubaj. Samozřejmě v tomto týdnu přijedou na pulty i konzolové verze závodního simulátoru Assetto Corsa, která se na PC stal velmi oblíbený.

Deus Ex: Mankind Divided (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 23. srpnaMadden NFL 17 - (PlayStation 4, Xbox One, PS3, Xbox 360) - 23. srpnaWorms W.M.D (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 23. srpna Obduction (PC) - 24. srpna The Other 99 (PC) - 25. srpna Assetto Corsa (PlayStation 4, Xbox One) - 26. srpna A.O.T. Wings of Freedom (PC, PS3, PS4, X360, Xbox One) - 26. srpna

Pouze na Xzone.cz a GameExpres.sk získáte češtinu k PC verzi Deus Ex: Mankind Divided.

Pátý týden

Na konec prázdnin si herní společnosti nachystaly hned několik zajímavostí. Tou první pro mnohé bude příchod v pořadí již šestého datadisku do MMORPG titulu World of Warcraft. Legion naváže na Warlords of Draenor a přinese nový kontinent, novou herní třídu Demon Huntera, možnost levelovat až do úrovně 110, předělaný honor systém a celou řadu nových dungeonů, raidů, zbraní a zajímavých vylepšení.

Mohlo by se zdát, že WoW: Legion bude jedinou zajímavostí posledních srpnových dnů, ale chyba lávky. Vyjde totiž logická hra The Turing Test, která připomíná Portal, a na konzolích to bude first-person akce Verdun.

World of WarCraft: Legion (PC) - 30. srpna The Final Station (PC, PlayStation 4, Xbox One) - 30. srpna The Turing Test (PC, Xbox One) - 30. srpna Verdun (PlayStation 4, Xbox One) - 30. srpna Champions of Anteria (PC) - 30. srpnaGod Eater 2: Rage Burst (PC, PlayStation 4, PSV) - 30. srpna

World of WarCraft: Legion ve standardní i sběratelské edici na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Na jakou hru se nejvíce těšíte v srpnu? Napište nám její jméno do komentářů a připište klidně i své důvody a názory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama