Přehlídka strojů z Farming Simulator 17
Farming Simulator 17 Novinka Přehlídka strojů z Farming Simulator 17

Přehlídka strojů z Farming Simulator 17

Michal Burian

Michal Burian

1

Traktory, kombajny, řezačky a další. Celkem bude ve hře přes 250 autentických zemědělských vozidel a 75 značek, včetně Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra.

Reklama

V tiskové zprávě se dočteme následující:

„Farming Simulator si zakládá na své pečlivosti. Vnitřek i vnějšek každého vozidla je [...] věrně vyobrazen díky partnerství mezi vývojáři z GIANTS a výrobci vozidel.

Některá vozidla a vybavení lze upravit. Motor, kola a další části či doplňky lze nahradit jinými a přizpůsobit je tak určitým aktivitám – montáž čelního nakladače například umožní manipulovat s balíky sena. U některých vozidel si také můžete změnit barvu, abyste se mohli po svém poli prohánět stylově.

Hra nyní také nabízí možnost si vozidla a nástroje pronajmout. Pokud hráči jednorázově potřebují určité vybavení, jehož nákup je až příliš drahý, mohou si jej za sníženou počáteční cenu pronajmout a během pronájmu platit cenově dostupné provozní náklady.

A v neposlední řadě si nyní hráči mohou při práci na poli naladit rozhlasové stanice Farming Simulator 17. Ve svých vozidlech budou mít přístup k několika stanicím, které budou vysílat hudbu napříč populárními žánry, jakými jsou country, rock a pop. Hráči na PC budou moct poslouchat i své vlastní soubory MP3 anebo oblíbené webové stanice, které lze propojit s rádiem ve hře.”

Farming Simulator 17 vyjde 25. října na PlayStation 4, Xbox One v originální anglické verzi a na PC v profesionální české lokalizaci. Všechny tři verze, včetně sběratelské edice, předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde navíc dostanete mapu a puzzle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama