Přehlídka vybavení a techniky v Battlefield: Hardline
Novinka Přehlídka vybavení a techniky v Battlefield: Hardline

Přehlídka vybavení a techniky v Battlefield: Hardline

Michal Burian

Michal Burian

5

Nové vybavení hráčům prý umožní novou strategii a tím ovládnout ulice. S vozidly zase budete hlídkovat v ulicích.

Reklama

Na oficiálních stránkách Battlefield: Hardline bylo představeno vybavení a technika. Nové vybavení hráčům prý umožní novou strategii a tím ovládnout ulice. S vozidly zase budete hlídkovat v ulicích.

Prohlédnout si můžete plynovou masku, lezecký hák, slaňovací kladku, tříštivý granát M67, slzný granát, molotovův koktejl, omračující pistol T62 Cew, pistoli se stopovacími šipkami, granátomet, satelitní telefon pro určení výsadkového bodu, bombu, neprůstřelnou vestu, defibrilátor, balistický štít, návnady a další užitečné věcičky.

Každé vozidlo v Battlefield Hardline má dvě verze, jednu pro policejní jednotky, druhou pro zločince. Krk vám mnohokrát zachrání těžce pancéřované vozidlo s lafetovaným zbraňovým systémem, který se dálkově ovládá z kabiny. Používá se při vysoce rizikových situacích kvůli palebné síle a ochraně před střelbou z lehkých zbraní. Je vybaveno neprůstřelnými okny, která zajišťují bezpečnost osob uvnitř.

Výsadkové pozice vytvoří mobilní velitelské centrum. Hráči nacházející se v těsné blízkosti si mohou doplnit zdraví a munici. Poskytuje ochranu proti lehkým zbraním. Je vybaveno neprůstřelným sklem, které zajišťuje bezpečnost osob uvnitř.

Dále tu máme SUV, sedan, kupé, silniční motocykl, terénní motorku, bitevní vrtulník, transportní vrtulník a bojový člun.

Pancéřovaný záchranný vůz / obrněné útočné vozidlo

Více o vybavení a technice.

Battlefield Hardline vychází 19. března ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Battlefield Hardline předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama