Překlad Everybody's Gone to the Rapture a Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada Novinka Překlad Everybody's Gone to the Rapture a Battlefleet Gothic: Armada

Překlad Everybody's Gone to the Rapture a Battlefleet Gothic: Armada

Michal Burian

Michal Burian

10

Komunita připravuje další dvě lokalizace. Přinášíme vám první informace.

Reklama

Vydavatelské společnosti moc často neinvestují peníze do češtin pro své hry, případně distributorské firmě neumožní na lokalizaci pracovat. Naštěstí tu máme šikovnou komunitu, která se stará o to, aby zajímavé hry byly v češtině. Na svůj seznam si můžete připsat další dva kousky.

Matador Mrazík se s největší pravděpodobností pouští do překladu tajemné a dobrodružné hry Everybody's Gone to the Rapture, zatímco strategii Battlefleet Gothic: Armada si vzal na starost merhy, který stál za zrodem češtiny pro XCOM 2. Ten se testuje a je těsně před vydáním.

Mrazík sice ještě úplně překlad nepotvrdil, ale je dost pravděpodobné, že na něm začne pracovat. Udělal několik zkoušek a ty byly úspěšné. „Bude-li zájem, tak bych se do toho pustil naplno. Mám cca přeloženo prvních pár baráků,“ dodal na svém fóru a ukázal první screenshoty.

„V Battlefleet Gothic: Armada se nachází přiměřeně textu, což by mohlo být přeloženo brzy, ale jedná se o betu a je klidně možné, že to ještě nebude zcela finální podoba a něco málo přibude. Stejně jako u XCOM 2, i zde bych rád získal požehnání studia a případně se s ním pokusil navázat užší spolupráci. Jako první jsem provedl zkoušku exportu a importu textů a jak dokazuje video níže, povedlo se na výbornou,“ informuje merhy na Prekladyher.eu.

Čeština pro XCOM 2 by měla vyjít 22. dubna 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama