Everybody's Gone to the Rapture oznámeno na PC
Novinka Everybody's Gone to the Rapture oznámeno na PC

Everybody's Gone to the Rapture oznámeno na PC

Michal Burian

Michal Burian

19

Pokud to váš počítač zvládne, můžete si hru užít ve 4K a 60fps.

Reklama

Záhadná hra Everybody's Gone to the Rapture vyjde na PC, oznámilo studio The Chinese Room. Vývoj PC verze začal již v září loňského roku. Ale nejspíš z důvodů smlouvy se Sony nemohli tvůrci nic oznámit a byli nuceni vyčkávat do dnešního dne. Upozorňujeme, že nejde o žádný aprílový žertík.

PC verze bude od té pro PS4 značně vylepšena. Pokud to váš počítač zvládne, můžete si hru odehrávající se na anglickém venkově užít v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Na minimální a doporučené hardwarové požadavky si ale musíme ještě počkat. Místo nich Dan Pinchbeck prozradil, že se obávali přijetí na konzoli PS4, nebyli si jisti, zda si Everybody's Gone to the Rapture najde na konzoli od Sony své hráče, podle slov autorů jde spíše o hru pro PC. Nakonec vše dopadlo dobře.

Datum vydání zatím neznáme, vývoj je ale téměř dokončen. O distribuci se postará Sony, která má na starost i produktovou stránku hry na Steamu.

V The Chinese Room současně vzniká další projekt, který vyjde na PC. Půjde o izometrický dobrodružný titul, který je založen na prototypu stolního RPG.

Více se o Everybody's Gone to the Rapture dočtete v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama