Prequel DLC k Outlast objasní spoustu záhad
Outlast Novinka Prequel DLC k Outlast objasní spoustu záhad

Prequel DLC k Outlast objasní spoustu záhad

Michal Burian

Michal Burian

11

K dostání bude v průběhu dubna na PC a PS4 a zaměří se na příběh softwarového inženýra Waylona Parka, který do Mount Massive pozval novináře.

Reklama

Hororový titul Outlast se v průběhu dubna letošního roku na PC a PlayStation 4 dočká dodatečného balíčku Whistleblower, který bude sloužit jako prequel. Přesné datum bude oznámeno později, stejně jako cena.

V DLC Whistleblower budete hrát za softwarového inženýra Waylona Parka, který poslal e-mail novinářům z celého světa, aby se přijeli podívat do blázince v odlehlých horách v Coloradu, kde se děje něco záhadného. Jedním z novinářů byl i Miles, za kterého jsme hráli v původním příběhu.

Prequel má zodpovědět spoustu otázek a především vám ukáže, jak to v Mount Massive vypadalo předtím, než se do blázince vydal sám Miles. Díky tomu prožijete v blázinci děsivou noc a především na vlastní oči uvidíte kruté experimenty, o kterých se Miles snažil zjistit informace a najít důkazy.

Weylon kvůli nebezpečným a nezodpovědným experimentů na pacientech dlouhé týdny nemohl mluvit ani se svou manželskou a synem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama