Při vydání Titanfall budou ve hře tři druhy mechů
Titanfall Novinka Při vydání Titanfall budou ve hře tři druhy mechů

Při vydání Titanfall budou ve hře tři druhy mechů

Michal Burian

Michal Burian

18

Zároveň došlo k odhalení hlavních postav <strong>+ jak to bude s betou</strong>.

Reklama

Když si přečtete Twitter účet studia Respawn, tak se dozvíte spoustu informací o připravované multiplayerového střílečce Titanfall. Ta od bývalých tvůrců Call of Duty nabídne online bitvy pro 12 hráčů (6v6), kde budou hrát velkou roli Titáni. Do obrovských mechů budete moci buď usednout, nebo jim přikázat, aby vás následovali či bránili. O vše ostatní se postará umělá inteligence.

Dnes bylo potvrzeno, že při vydání Titanfall budou ve hře tři druhy Titánů. Půjde o třídy Atlas, Ogre a Stryder. První jmenovaný má dobré brnění a vyniká svou mobilitou, zatímco Ogre je obří Titán s pořádným pancířem a Stryden je zase nejrychlejší, ovšem hodně zranitelný.

Odhaleny byly i hlavní postavy z frakce Frontier Militia, která bojuje proti Interstellar Manufacturing Corporation. Seznamte se tak se Sarah, Bishem a McAllanem. Jde především o bandity, piráty a nájemné lovce.

Titanfall vyjde v polovině března pro PC, Xbox One a Xbox 360 (brzy by měla být beta pro PC a Xbox One). Seznam map zatím odhalen nebyl, proslýchá se ale, že by jich mělo být hned 16 s nejrůznějšími herními módy.

Beta pro všechny

Vince Zampella potvrdil, že beta Titanfall ve verzích pro PC a Xbox One začne příští týden a nebude vyžadovat předobjednávku hry. Jinými slovy se do ní dostanete každý. Podle nepotvrzených informací se s ní počítá na 14. února. To ale Respawn ještě nepotvrdili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama