Příběh z Fate/Extella: The Umbral Star, vyprávěný ze 3 pohledů, doputuje na Switch
Novinka Příběh z Fate/Extella: The Umbral Star, vyprávěný ze 3 pohledů, doputuje na Switch

Příběh z Fate/Extella: The Umbral Star, vyprávěný ze 3 pohledů, doputuje na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Switch verze bude navíc obsahovat další nové kostýmy, DLC a několik různých dabingů.

Reklama

Během posledního Nintendo Directu se objevilo i pár her, které nepochází primárně ze stáje Nintenda. Jednou z nich je také akční záležitost Fate/Extella: The Umbral Star. Titul se momentálně prodává ve verzích pro PlayStation 4 a pro PS Vitu (naši recenzi najdete zde) a na Switch se dostane v Evropě 21. července s poněkud rozšířeným obsahem.

Jen pro úplnost, v Japonsku se bude hra prodávat od 20. července a to i v limitované edici, která bude obsahovat kopii, speciální krabici s ilustrací od Aruko Wady a od stejného autora vyzdobené cestovní pouzdro na konzoli.

Navíc bude Switch verze obsahovat pár drobností navíc:

kostým Unshackled Bride pro Nero Claudius35 kousků různého dodatečného stahovatelného obsahu z PlayStation 4 a PS Vita verzí, obsahující i 33 kostýmůpodporu několika jazyků včetně japonštiny, angličtiny, čínštiny a korejštiny (dabing ale bude pouze v japonštině)

Jsem zvědavý, jaký rozdíl bude ve Switch verzi oproti PlayStation platformě. Kromě nižšího rozlišení na Vitě je u PS4ky jasně poznat rozdíl ve výkonu v množství nepřátel a v efektech. Jak dobře na tom bude Switch verze, si ještě chvíli počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama