Příběhové DLC k Outlast nás zavede na samotný začátek
Outlast Novinka Příběhové DLC k Outlast nás zavede na samotný začátek

Příběhové DLC k Outlast nás zavede na samotný začátek

Michal Burian

Michal Burian

20

Odehrávat se bude před samotnou původní příběhovou linkou. Hrát budeme za informátora, který poslat tip našemu známému novináři.

Reklama

Během Halloweenu jsme se dozvěděli nové informace o připravovaném příběhovém rozšíření hororové adventury Outlast, ostatně jak sami vývojáři slibovali. DLC Whistleblower přinese do hry nový příběh, v němž se opět vydáme do psychiatrického ústavu v odlehlých horách v Colorádu, kde se vžijeme do nové postavy. Tou bude sám autor anonymního tipu, který do léčebny poslal původního hlavního protagonistu, novináře Milese Upshura.

Půjde tak o prequel samotného Outlast v kůži informátora. Díky tomu prožijete v blázinci děsivou noc a především na vlastní oči uvidíte kruté experimenty, o kterých se snaží Miles v původním příběhu zjistit informace a shromáždit důkazy.

Budete se tak moci přesvědčit o temné historii Murkoff Corporation a zároveň prozkoumáte nové lokality a seznámíte se s novými postavami.

Cena zatím odhalena nebyla, stejně tak samotné datum vydání. Dá se předpokládat, že DLC vyjde i na PlayStation 4 verzi, která je teprve ve vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama