Příběhové mise nebudou do Overwatch 2 přibývat pravidelně
Overwatch 2 Novinka Příběhové mise nebudou do Overwatch 2 přibývat pravidelně

Příběhové mise nebudou do Overwatch 2 přibývat pravidelně

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Druhá vlna zřejmě dorazí až příští rok.

Reklama

První PvE příběhové mise do Overwatch 2 dorazí 10. srpna. Na další vlnu si ale počkáme, a to zřejmě až do příštího roku. „Nečekejte další várku [příběhových misí] v příští ani přespříští sezóně, nebo tak něco,“ řekl na streamu Jared Neuss, výkonný producent hry (všiml si magazín GamesRadar).

„Je to do značné míry snaha najít rovnováhu mezi tím, aby se [příběhové mise] dostaly k hráčům rychle, protože máme rádi příběhy, a tím, abychom měli dostatek času na změny nebo přidávání funkcí,“ vysvětluje. Sezóny přicházejí do hry v rozestupech několika měsíců, takže další PvE už letos pravděpodobně nemůžeme čekat.

Neuss dále mluví o tom, že autoři připravují další obsah, který podle jeho slov „vyplní mezery“, aby neměli hráči pocit, že nic nedostávají, a naopak se podivovali nad novými věcmi. Přesněji ale plány týmu neupřesňuje a vše datuje až na příští rok.

Původní myšlenku příběhového obsahu pro Overwatch 2 Blizzard zavrhl, aby následně přišel se systémem PvE misí, které budou finančně výhodnější. S tím se pojí i skutečnost, že přístup k nim bude zpoplatněn v rámci updatu Invasion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama