Příběhový trailer pro nové Call of Duty vrhá na hru úplně jiné světlo
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Příběhový trailer pro nové Call of Duty vrhá na hru úplně jiné světlo

Příběhový trailer pro nové Call of Duty vrhá na hru úplně jiné světlo

Jan Kalný

Jan Kalný

55

Jde o akcí nabušenou jízdou, ve které nechybí ani dialogy a pořádná ukázka hlavního záporáka. A světe div se, ono to vypadá po všech směrech fakt dobře.

Reklama

Call of Duty: Infinite Warfare patří mezi tu vzácnou skupinu her, která se dokázala z absolutního hatu při oznámení vyšplhat někam, kde už si najde řadu fanoušků. I my v redakci jsme na hru před několika měsíci koukali jako na něco, co má k sérii Call of Duty jako Anakin Skywalker k písku. A možná tomu tak ve finále bude. Oznamovací trailer moc nenadchl a nedávný multiplayerový trailer také neudělal kdo ví jaký dojem.

Zrovna dnes se ale na internetu objevil další trailer - opět z kampaně pro jednoho hráče - který především ukazuje akci na Zemi i ve vesmíru. Nechybí ani pořádný pohled na záporáka hry, admirála Salena Kotche (Kit Harrington), se kterým jsme se mohli krátce seznámit už dříve. Stejně tak se v traileru krátce mihne i kapitán Bradley Fillion, toho si zahrál zápasník UFC, Conor McGregor.

Nejdůležitější ovšem je, že tohle je opravdu pořádný trailer, na který se dá koukat. Ba co víc, některé momenty vypadají opravdu nádherně, ať už jde o in-game záběry nebo předrenderované cut-scény, a to nejen na poměry Call of Duty, ale obecně dnešních standardů. A to už je co říct. Takhle měl vypadat už ten první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama