Příběhový trailer prozrazuje více o zápletce Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Příběhový trailer prozrazuje více o zápletce Horizon: Zero Dawn

Příběhový trailer prozrazuje více o zápletce Horizon: Zero Dawn

Michal Burian

Michal Burian

27

Lovkyně Aloy se vydává na nebezpečnou cestu ve světě, který ovládají robotická zvířata.

Reklama

O připravované open-world akci s prvky RPG od Guerrilla Games toho zase tolik nevíme. Tvůrci Killzone o Horizon: Zero Dawn moc nemluví, aby nám neprozradili příliš mnoho. Tahle hra je totiž zaměřena čistě na singleplayer. Tím pádem by bylo nežádoucí, kdybychom ztratili motivaci si tenhle zajímavý titul zahrát.

V Horizon: Zero Dawn se vžijete do lovkyně Aloy, která se vydává na nebezpečnou cestu světem, který ovládají robotická zvířata. Svět bude plně otevřen. Samotný příběh má nabídnout akční a emocionální cestu při hledání tajemství kmenů, starověké artefakty a pokročilou technologii. Ta má určit osud této planety a života samotného.

Když už jsme nakousli svět, je vhodné zmínit, že má být obrovský. Čekat nás má rozhlehlá lokalita skládající se z tropických lesů, kopců, starobylých ruin nebo zasněžených hor.

Horizon: Zero Dawn spatří světlo světa 1. března exkluzivně na PlayStation 4. Zároveň půjde o první hru, která má využít výkon konzole PlayStation 4 Pro. Předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama