Přiblížen předobjednávkový bonus Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Přiblížen předobjednávkový bonus Star Wars: Battlefrontu 2

Přiblížen předobjednávkový bonus Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Balíček The Last Jedi Heroes zahrnuje skiny Kyla Rena a Rey, Millennium Falcon ve verzi z nového filmu a několik modifikátorů schopností.

Reklama

únik prvních informací o Star Wars: Battlefrontu 2 odhalil, že za předobjednávku hry získáte bonus, který zahrnuje kosmetické skiny Kyla Rena a Rey, inspirované jejich podobou v chystaném filmu Star Wars: Poslední z Jediů. Irský Gamestop nově zveřejnil obrázek, který celý bonus, nazvaný The Last Jedi Heroes, přibližuje.

Obrázek bohužel není k dispozici ve větším rozlišení, ale i tak nabízí solidní pohled na to, jak vlastně Kylo Ren a Rey vypadají v osmé filmové epizodě a jak budou přibližně vypadat i v Battlefrontu 2, když předobjednávkový bonus získáte. V opačném případě budou vypadat stejně jako ve filmu Síla se probouzí, případně jako v nedávném traileru.

Kosmetické skiny však nejsou všechno. Kylo Ren a Rey jsou hrdinské postavy se speciálními schopnostmi, a tak bonus zahrnuje jejich modifikátory. V případě Kyla Rena můžete využít dva modifikátory schopnosti, s níž lze znehybnit nepřátele a přitáhnout je k sobě. Rey pro změnu nabízí dva modifikátory, které umožní ovládat mysl nepřátel. V tomto případě je samozřejmě těžké odhadnout, jak něco takového bude ve hře fungovat.

Součástí bonusu je dále modifikátor, díky němuž bude hrdinská loď Millennium Falcon vypadat stejně jako v novém filmu, a modifikátor schopnosti nové, zatím nepřiblížené hrdinské lodě Prvního řádu. Že by měl Kylo Ren konečně vlastní loď? Nebo snad patří Phasmě, Huxovi či jinému zástupci těch zlých?

Většina modifikátorů má pravděpodobně dopad na hratelnost, naštěstí se zdá, že by je mělo být možné odemknout prostým hraním, stejně jako bonusový obsah Deluxe edice hry. To, zda bude možné získat hraním i skiny Rey a Kyla Rena a vizuální úpravu Millennium Falconu, zatím není jasné. Raději ale počítejte s tou horší variantou.

Star Wars: Battlefront 2 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte i balíček The Last Jedi Heroes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama